Windows 10 1903 yüklenmeli mi?

1 aydır kullanıyorum gayet stabil, tavsiye ederim.
Siz yükseltme mi yaptınız yoksa temiz bir şekilde İSO ile kurulum mu yaptınız ?

395392

Siz çıktı diyorsunuz da son sürümü 1809 olarak yazıyor orada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Siz yükseltmemi yaptınız yoksa temiz bir şekilde İSO ile kurulum mu yaptınız ?

Eki Görüntüle 395392 Siz çıktı diyorsunuz da son sürümü 1809 olarak yazıyor orada.
Recep Baltaş İSO paylaştı. Çıkan ile farkı yok diye. Zaten şuan da dağıtılmaya başlandı. Ben 17 Nisan'da temiz kurulup yaparak yükledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çıkacak olan ile fark olmayacağını nereden biliyorsunuz kardeşim? Mart ayında çıkmış bir iso'dan bahsediyorsunuz arada 2 ay fark var illaki fark olacak hatalar düzeltilip daha stabil hale getirilecek iso tekrar düzenlenecek. Madem aynısını çıkacaklar niye geri çektiler 2 aydır ne diye milleti beklettiriyorlar? Katılmıyorum size millete buglu sürümü yükletip 30 kere format attırtmayın yükleyecek olanlara resmi sürümü beklemelerini tavsiye ediyorum buglu sürümde temiz kurulum da fayda etmez.

ISO tekrar düzenlenecek.

ISO tekrar düzenlenmeyecek. Windows Update ile güncelleme gelecek.

Madem aynısını çıkacaklar niye geri çektiler 2 aydır ne diye milleti beklettiriyorlar?

1903 geri çekilmedi. Geri çekilen 1809 idi. 1903 MSDN'de yayınlandı, genele yayınlanması da bu ay başlar.
Windows 7 Ultimate yüklü, Windows 10 1903 yapsam mı?

Yapın. Windows 7 10 yıllık bir işletim sistemi ve artık güncelleme almıyor.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı