Windows 10 1903'e Güncellerken 0x8007000e Hatası

Yer
Trabzon
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Öncelikle merhabalar. Bayram tatili boyunca köydeydim ve geri döndüğümde bilgisayarımda güncellemeleri denetledim. En son 1903 güncellemesi Windows Update yolu ile gelmiş ancak güncellemeye çalışırken 0x8007000e hatasını veriyor. Nasıl çözebilirim?
Ekran Alıntısı.PNG

Not: Temiz kurulum yapmak istemiyorum.

Son düzenleme:

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    985,7 KB · Görüntüleme: 88
Sistemi yeniden başlatın antivirüs yazılımı varsa geçici olarak devre dışı bırakın veya kaldırın, C:\Windows\SoftwareDistribution klasörünü silin. Disk temizleme aracını kullanın.

İlk olarak yükseltme aracını deneyin hata verirse tekrar temizleme işlemlerini uygulayın daha sonra işletim sistemi tabanınıza göre manuel olarak güncelleyin.

Hiçbiri olmazsa temiz kurulumla yeni sürüme geçebilirsiniz.

Makalede diğer bilgisayar donanımlarını güncelleyerek sorunu çözen bir çok kişi var. Anakart üreticinizin sitesinden güncelleştirmeleri yükleyin. 3. parti güncelleme yazılımlarını kullanmayın.

Son düzenleme:
Sistemi yeniden başlatın antivirüs yazılımı varsa geçici olarak devre dışı bırakın veya kaldırın, C:\Windows\SoftwareDistribution klasörünü silin. İlk olarak yükseltme aracını deneyin hata verirse tekrar klasörü silin daha sonra işletim sistemi tabanınıza göre manuel olarak güncelleyin.

Makalede diğer bilgisayar donanımlarını güncelleyerek sorunu çözen bir çok kişi var. Anakart üreticinizin sitesinden güncelleştirmeleri yükleyin. 3. parti güncelleme yazılımlarını kullanmayın.
Bütün sürücü güncellemelerimi HP’nin sitesinden alıp yüklüyorum. Eğer Güncelleme Yardımcısı işe yaramazsa tek çarem temiz kurulum olacak.

Bende de aynı sorun var yardım eder misiniz 2. oldu aynı hatayı veriyorEki Görüntüle 403023
Şuan daha sorunu çözebilmiş değilim. Eğer çözmüş olsaydım yardım ederdim.
Sistemi yeniden başlatın antivirüs yazılımı varsa geçici olarak devre dışı bırakın veya kaldırın, C:\Windows\SoftwareDistribution klasörünü silin. Disk temizleme aracını kullanın.

İlk olarak yükseltme aracını deneyin hata verirse tekrar temizleme işlemlerini uygulayın daha sonra işletim sistemi tabanınıza göre manuel olarak güncelleyin.

Yükseltme aracı sayesinde güncelledim sorun çözülmüştür. Konu kilitlenebilir.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı