Windows 10 2004 bugün çıkabilir

Resmi kanal duyurusu bekliyorsunuz kısaca. Kendi uygulaması üzerinden indireceksiniz, ikisi arasında fark yok tabi ama yine de sizin tercihiniz
ISO'lara doğrudan link veremeyiz arkadaşlar. Yasalara aykırı. Kod içinde verebilirsiniz.
Aklımda tutacağım.

Hocam konudan bağımsız bir soru sormak istiyorum. Ben yeni SSD aldığımda Recep bey’in kurulum videosunu gerçekleştirdiği 2004 sürümü ile temiz kurulum yaptım. Bu güncelleme geldikten sonra yapacağım bir şey var mı benim?

Ekstra yapmanız gereken bir şey yok. Sadece Windows Update üzerinden en güncel güvenlik güncelleştirmesi olan KB4556803 güncellemesini almış olmanız yeter. Başka da bir şey yapmanıza gerek yok, güle güle kullanın.
Resmi kanal duyurusu bekliyorsunuz kısaca. Kendi uygulaması üzerinden indireceksiniz, ikisi arasında fark yok tabi ama yine de sizin tercihiniz

Aklımda tutacağım.
Şu anda zaten 2004 kullanıyorum fakat ESD ISO hazırlamak için MCT'nin çalışır olması gerekiyor. Bunun için de maalesef ki 2004 sürümünün resmi olarak çıkması gerekiyor. MSDN ISO dosyası da var aslında bende fakat maalesef elimdeki İngilizce ve Türkçe MSDN 2004 ISO dosyalarının ikisinin de install.wim dosyalarının boyutu 4 GB'tan büyük. O yüzden FAT32 (UEFI) olarak USB'ye atamıyorum. Sadece Rufus ile UEFI:NTFS modunda atabiliyorum, o da maalesef Secure Boot kapatılmadan Boot edemiyor. Bazı yeni Windows 10 bilgisayarlarda Secure Boot'un kapatılamadığını duymuştum, o yüzden ESD ISO bekliyorum.

Son düzenleme:
Zaten konusunu da ilk ben açtım;

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…