Windows 10 2004 güncellemesini kurmalı mıyım?

Mehmet Can

Hectopat
Arkadşlar selam. Fotoğrafları yüklüyorum. Sizce en son çıkan 2004 güncellemesini yüklemeli miyim? Çoğu kişide sorun yaratmış.
Siz ne diyorsunuz? Sizce hatalar Windows yüzünden mi yoksa kullanıcı kaynaklı mı?

Ekran Alıntısı.PNG

Ekran Alıntısı..PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
2004 kullanıyorum gayet iyi stabil durumda. Ama oyunlarda fare hassasiyetine henüz çözüm bulamadım, 2004 sürümüne temiz kurulum yapmama rağmen başladı bu sorun 1909'da yaşamıyordum konu da açtım yardım eden oldu, ayarları denedim, ettim ama hala çözemedim. Ayrıca sürümde WDDM 2.7 desteği de var. Bu sorun harici sıkıntı görmedim.

Birde 2004 sürümü için nedense güncelleme gelmiyor. En son 1 ay önce güncelleme yapmışım. Şimdi sistem "güncelsiniz" diyor. Acaba benim PC'de mi bir sıkıntı var? Önceden 2-3 güne illa bir güncelleme gelirdi.

Diğer türlü 1909'dan 2004 e güncelleme şeklinde geçerseniz sıkıntılar olabiliyor.
Ben de tam tersi oldu bu sefer. Ben 1903'ten 2004'e kadar sıkıntısız geçip kullandım. Hafıza falan dolunca temizlik yapayım dedim, temiz kurulumdan sonra cihazda açılış süreleri gibi performans düşüşleri oldu.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı