Merhaba arkadaşlar, Windows 10 2004 sürümünün özellik güncellemesi Update kısmına gelmiş geçip geçmeme konusunda çok karasız kaldım sizin görüşleriniz merak ettiğim için bu konuyu açıyorum.
Sayar mısınız beraberinde getirdiği sorunları? Ben bu sürümü RTM olduğu günden beri kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım.
Genel olarak şöyşle bir kaide var, insanlar bir şeyden memnun ise sesini çıkarmaz. Ancak sorun yaşıyorsa konu açar, ses eder.
O yüzden sorun konusu açanlara bakıp "aa 2004 sorunluymuş" demek kadar saçma bir şey yok. Bu her şey için geçerli. Sorunsuz kullananlar keyfini çıkarıyor![]()
Aynen haklısınız. Dünya üzerinde toplam 1 milyardan fazla Windows 10 çalıştıran cihaz var ve 2004 sorunları ile ilgili açılan konu sayısı nereden baksanız 100'ü geçmez. Ben de sorunsuz kullanıyorum mesela.Sayar mısınız beraberinde getirdiği sorunları? Ben bu sürümü RTM olduğu günden beri kullanıyorum ve bir sorun yaşamadım.
Genel olarak şöyle bir kaide var, insanlar bir şeyden memnun ise sesini çıkarmaz. Ancak sorun yaşıyorsa konu açar, ses eder.
O yüzden sorun konusu açanlara bakıp "aa 2004 sorunluymuş" demek kadar saçma bir şey yok. Bu her şey için geçerli. Sorunsuz kullananlar keyfini çıkarıyor![]()
Nereden biliyorsunuz? Geçerli bir kaynak belirtebilir misiniz?Hocam siz benden tabii ki daha bilgilisiniz ama Windows (Microsoft) yanlışsam düzeltin bunu doğrulamıştır.
Hocam siz benden tabii ki daha bilgilisiniz ama Windows (Microsoft) yanlışsam düzeltin bunu doğrulamıştır.
Milyonlarca PC'de birkaç kişinin hata alması gayet doğal. 2004 sürümü bir gecede çıkmadı. Uzun zamandır test ediliyor. Mükemmel değil. Hataları olacaktır ama genel olarak gayet stabil.
Yine de dileyen 1 ay daha bekleyebilir.
Aynen haklısınız. Dünya üzerinde toplam 1 milyardan fazla Windows 10 çalıştıran cihaz var ve 2004 sorunları ile ilgili açılan konu sayısı nereden baksanız 100'ü geçmez. Ben de sorunsuz kullanıyorum mesela.
Ben 19 şubat'tan beri kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamıyorum.
Nereden biliyorsunuz? Geçerli bir kaynak belirtebilir misiniz?
Kesin bir haber linki atın o zaman.Windows (Microsoft) yanlış ise düzeltin bunu doğrulamıştır.
Kesin bir haber linki atın o zaman.
1-2 ay bekle hemen yükleme Microsoft bile hatalı sürüm olduğunu kabul etti. Önce bir sorunlar giderilsin sonra temiz şekilde yüklersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.