Windows 10 2004 sürümüne geçilir mi?

Yer
DE
Merhaba arkadaşlar, Windows 10 2004 sürümünün özellik güncellemesi Update kısmına gelmiş geçip geçmeme konusunda çok karasız kaldım sizin görüşleriniz merak ettiğim için bu konuyu açıyorum.

Hocam siz benden tabii ki daha bilgilisiniz ama Windows (Microsoft) yanlışsam düzeltin bunu doğrulamıştır.

Aynen haklısınız. Dünya üzerinde toplam 1 milyardan fazla Windows 10 çalıştıran cihaz var ve 2004 sorunları ile ilgili açılan konu sayısı nereden baksanız 100'ü geçmez. Ben de sorunsuz kullanıyorum mesela.
Ben 19 Şubat'tan beri kullanıyorum. Hiçbir sorun yaşamıyorum.
Hocam siz benden tabii ki daha bilgilisiniz ama Windows (Microsoft) yanlışsam düzeltin bunu doğrulamıştır.
Nereden biliyorsunuz? Geçerli bir kaynak belirtebilir misiniz?

Milyonlarca PC'de birkaç kişinin hata alması gayet doğal. 2004 sürümü bir gecede çıkmadı. Uzun zamandır test ediliyor. Mükemmel değil. Hataları olacaktır ama genel olarak gayet stabil.

Yine de dileyen 1 ay daha bekleyebilir.

Teşekkürler hocam.

Windows (Microsoft) yanlış ise düzeltin bunu doğrulamıştır.

1-2 ay bekle hemen yükleme Microsoft bile hatalı sürüm olduğunu kabul etti. Önce bir sorunlar giderilsin sonra temiz şekilde yüklersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…