Windows 10 2004 USB Boot Siyah Ekran Sorunu

Katılım
14 Temmuz 2016
Mesajlar
15.833
Makaleler
25
Çözümler
459
Bilgisayarında donanımsal bir sorun olma ihtimali yüksek. O ekranın o şekilde kalması pek normal değil.

Recep hocam sizin ISO dosyanızda bir problem var, bazı arkadaşlar da bu sorunu yaşamıştı üstüne ben de yaşadım. USB'yi seçip Boot bölümüne geçince üretici logosu bozuluyor öylece kalıyor, ha bir şekilde kuruluma geçebilmiştim ama bu seferde kurulumda hata verdi yarı yolda kaldım. En iyisi Windows'un kendi sitesinde paylaşılan 2004 ISO'sunu indirin.
İlgili videom burada:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz bekleyince kurulum başlamalı. Ayrıca ISO benim değil, resmi Microsoft MSDN ISO'su. Rufus hangi sürümü kullandın? Belleğin UEFI:NTFS hazırlanması gerekiyor boyutu büyük olduğundan dolayı.
Bundan önce yayınladığınız sürümler bu şekildeydi, son sürümü denemedim. 1909'u indirdiğimde sorunsuz kurabilmiştim. Rufus sürümünü hatırlamıyorum ama o zaman en güncel sürüm oydu. GPT-FAT32 şeklinde başarıyla biçimlendirme tamamlanmıştı. Dediğiniz gibi kurulum başladı ama dosyaların kopyalanması esnasında hata aldım ve hiç ilerleyemedim. 1909 ISO'su ile tekrardan kurulumu başlattım sorunsuzca kurdum.
 
Son düzenleme:
Bu sorun Rufus'un kendi sürücüsü kaynaklı idi sanırım. Güncel Rufus ile sorun olmaması lazım. Zaten yakında da 20H2 çıkacak olmadı.
En son deneme yaptığımda tekrardan aynı sorunu verdi ve Windows üzerinden kurulumu yapmak zorunda kaldım. Tekrar bir deneme yaparım, ona göre bilgilendiririm. 👍
 
Yeni ISO'lar da geldi bu arada. Mevcut ISO'ları yarın güncelleriz.

Bu konudaki adımları yapsam, yeni paylaşacağınız ISO'ları tekrar yüklememe gerek kalır mı hocam?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı