Windows 10 20H2 dil paketleri nereden bulunur?

Fromturkey34

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Windows 10 20H2 sürümünün Single Language versiyonunu kullanıyorum. Kullandığım bir yazılım Türkçe dilini desteklemediği için buglara sebep oluyor. O yüzden dili format atmadan değiştirmek için dil paketine ihtiyacım var. LP indirip şuradaki gibi dil paketi yükleme videosu ile yükleyeceğim. Fakat 20H2 dil paketleri olarak arattığımda bir sonuca ulaşamadım. İndirebileceğim bir kaynak önerebilecek var mı? Kullandığım sürümün görselini de ekledim.

jpeee.jpg

Bir bakın isterseniz.
Sorun zaten single language versiyonu olduğu için bu şekilde dilin değişmiyor olması. Denedim zaten ilk olarak bunu.

Windowstan iyice tiksindim artık. Böyle saçma sapan problemlerle uğraşmaktan işime gücüme ayıracağım vakti resmen boşa harcıyorum. Yok olmuyor lanet olası.
Çözüm Burada Doğru windows versiyonunu seçtiğinizden emin olduktan sonra, indirmek istediğiniz dil paketini seçin. "Select edition" başlığı altından language files only seçeneğini seçin. Download UUP files via Aria2 seçeneğini de seçtikten sonra çıkan linkten dosyaları indirin. 1 tane ESD birkaç tane de CAB uzantılı dosya göreceksiniz. CAB uzantılı olan dosyalar sesli komut vs gibi ekstra özellikler için. Ben kullanmadığım için yüklemeyi dahi denemedim. ESD uzantılı olan dosyayı Buradan indireceğiniz tool ile CAB uzantısına convert edin. Sonra Burada anlatılan işlemleri sırasıyla uygulayın. Sorun çözülmüştür. Bu konu bence çok önemli saatlerdir bununla uğraşıyorum. Sırf bu yüzden geldim buraya çözümü yazdım. Umarım birilerine yardımı dokunur. Son olarak windows pişmanlıktır.

Son düzenleme:
Sorun zaten Single Language versiyonu olduğu için bu şekilde dilin değişmiyor olması. Denedim zaten ilk olarak bunu.

Windows'tan iyice tiksindim artık. Böyle saçma sapan problemlerle uğraşmaktan işime gücüme ayıracağım vakti resmen boşa harcıyorum. Yok olmuyor lanet olası.
Çözüm Burada Doğru Windows versiyonunu seçtiğinizden emin olduktan sonra, indirmek istediğiniz dil paketini seçin. "Select Edition" başlığı altından language files only seçeneğini seçin. Download UUP files VIA Aria2 seçeneğini de seçtikten sonra çıkan linkten dosyaları indirin. 1 tane ESD birkaç tane de CAB uzantılı dosya göreceksiniz. CAB uzantılı olan dosyalar sesli komut vs gibi ekstra özellikler için. Ben kullanmadığım için yüklemeyi dahi denemedim. ESD uzantılı olan dosyayı Buradan indireceğiniz tool ile CAB uzantısına convert edin. Sonra Burada anlatılan işlemleri sırasıyla uygulayın. Sorun çözülmüştür. Bu konu bence çok önemli saatlerdir bununla uğraşıyorum. Sırf bu yüzden geldim buraya çözümü yazdım. Umarım birilerine yardımı dokunur. Son olarak Windows pişmanlıktır.

Değerli insan siz var ya çok değerlisiniz. Beni büyük sıkıntıdan kurtardınız. Şimdiye kadar kolay kolay kimseye cevap yazmamıştım ama size yazmazsam olmaz. Emeğine sağlık. Şu paylaşımın var ya öyle kıymetli ki iyi ki varsınız. Adamsın adam...

Sorun zaten Single Language versiyonu olduğu için bu şekilde dilin değişmiyor olması. Denedim zaten ilk olarak bunu.

Windows'tan iyice tiksindim artık. Böyle saçma sapan problemlerle uğraşmaktan işime gücüme ayıracağım vakti resmen boşa harcıyorum. Yok olmuyor lanet olası.
Çözüm Burada doğru Windows versiyonunu seçtiğinizden emin olduktan sonra, indirmek istediğiniz dil paketini seçin. "select Edition" başlığı altından language files only seçeneğini seçin. Download UUP files VIA aria2 seçeneğini de seçtikten sonra çıkan linkten dosyaları indirin. 1 tane esd birkaç tane de cab uzantılı dosya göreceksiniz. Cab uzantılı olan dosyalar sesli komut vs gibi ekstra özellikler için. Ben kullanmadığım için yüklemeyi dahi denemedim. Esd uzantılı olan dosyayı Buradan indireceğiniz tool ile cab uzantısına convert edin. Sonra Burada anlatılan işlemleri sırasıyla uygulayın. Sorun çözülmüştür. Bu konu bence çok önemli saatlerdir bununla uğraşıyorum. Sırf bu yüzden geldim buraya çözümü yazdım. Umarım birilerine yardımı dokunur. Son olarak Windows pişmanlıktır.

Ben dil degistirmek istiyorum da fakat bununla yapamiyorum versiyon falan yanlış olur diye korkuyorum. Yardim ederseniz sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı