Çözüldü Windows 10 20H2 mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Makaleler
2
Selamlar. Dün bilgisayarım birdenbire mavi ekran verdi. Daha doğrusu kardeşim Chrome üzerinden canlı derse girerken mavi ekran vermiş. Bugün de CS:GO oynarken ses birdenbire bozulmaya başladı. Bu bozulma bilgisayarın donduğu zaman çıkarttığı bozulma gibi değil. Müzik hala normal bir şekilde çalışıyor ama sanki jakı yarım takarsınız ya da tam takmazsınız ya ses bir robotik gelir bozuk çıkar, öyle bir ses çıkıyordu ve oyun dondu. Yeniden başlatmak zorunda kaldım. Sistemi ilk çıktığında temiz kurulum olarak kurmuştum ve sadece dün böyle bir durum yaşadım. Minidump dosyasını aşağıya ekliyorum, yardımcı olursanız memnun olurum. :)

Minidump - OneDrive

Son düzenleme:
Çözüm
DDU ile ekran kartı sürücünüzü kaldırıp WHQL bir sürümünü kurunuz.
Ekran kartına hız aşırtma yaptıysanız kaldırınız.
Bu rehberi uygulayıp sonucunu paylaşınız.

Son düzenleme:
Çözüm
Son rehberi şimdi denedim. Ekran kartına hız aşırtma yapmadım zaten dizüstü bilgisayar kullanıyorum. Bu mavi ekran hatası ilk defa oldu zaten. Ve sürekli değil bir kere oldu. Şu anlık bir problem çıkmadı. Bu arada son rehberde tarama yaptığımda bozuk sistem dosyaları bulundu ve onarıldı dedi. Belki bu sebepten dolayı olmuştur.

Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Konuyu çözüldü olarak işaretlemeden önce birkaç gün daha bekleyeceğim. Sorun çıkarsa tekrar yazacağım konuya.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı