Ben dün akşam 1909'a geri dönmüştüm.Insider olarak çıktı, 3-4 gün önce yükledim. Bayağı beğendim. Hiç hata ile karşılaşmadım. Sizin düşünceleriniz neler? @Enes3078 @KojiroHyuga04 @yusuf6554
Eki Görüntüle 919064

Ben dün akşam 1909'a geri dönmüştüm.Insider olarak çıktı, 3-4 gün önce yükledim. Bayağı beğendim. Hiç hata ile karşılaşmadım. Sizin düşünceleriniz neler? @Enes3078 @KojiroHyuga04 @yusuf6554
Eki Görüntüle 919064
Düzeltmişler. Ben 7-8 saattir kullanıyorum vermedi mavi ekran.![]()
Windows 10 Mart 2021 Güncellemesi Mavi Ekran Sorunu ile Geldi
Windows 10 Mart 2021 Güncellemesi, yazıcı kullanımı ile birlikte mavi ekran ile karşılaşılmasına sebep oluyor. Windows 10 KB5000802 ya da Mart 2021www.technopat.net
Böyle bir haber var. Bilgilendirme amaçlı göstereyim dedim. Windows 10 her sürüm bazı hatalarla karşılaşılıyor.
Hatalar uzun süre kullandıkça çıkar genelde.
@246941 hocam muhtemelen yüklediğim için pişman olmadığım tek sürüm. Çekirdek çok başarılı şekilde stabilize edilmiş. Bu zamana kadar mavi ekran almadım, fantezi olsun diye DCOM sunucusunu devre dışı bırakmam haricimde. Başarılı yani. Siz de kullanın.Insider olarak çıktı, 3-4 gün önce yükledim. Bayağı beğendim. Hiç hata ile karşılaşmadım. Sizin düşünceleriniz neler? @Enes3078 @KojiroHyuga04 @yusuf6554
Eki Görüntüle 919064
Yani. Pek oyun oynayan biri değilim ama büyük bir fark olmadı oyun için. Sisteme ek yük bindirmedi.Oyun performansı nasıl? Sistemi ne kadar yoruyor?
Bilgisayar daha hızlı açılıyor.
Yazıcı detayının farkındasınızdır umarım.Düzeltmişler. Ben 7-8 saattir kullanıyorum vermedi mavi ekran.
En sağlam sürüm hangisi? Ben 1909 diye 1909 kurdum. LTBS falan varmış ama boot kısmı uzunmuş ilgimi çekmedi pek 1909 indirip düzenledim.Düzeltmişler. Ben 7-8 saattir kullanıyorum vermedi mavi ekran.
Arkadaşlar yazıcılardan tetikleniyor bu hata. Normal olarak oluşmuyor bu hatalar. Düzgün okumayı öğren arkadaşım, iyiliğin için.Düzeltmişler. Ben 7-8 saattir kullanıyorum vermedi mavi ekran.
Yani 8 saniye ise 3-5 saniye gibi bir süreye mi geriliyor. Sadece HDD kullananlar için büyük müjde hemen laptopuma kurmalıyım.Bilgisayar daha hızlı açılıyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.