Windows 10 21H1'i beğendiniz mi?

Böyle bir haber var. Bilgilendirme amaçlı göstereyim dedim. Windows 10 her sürüm bazı hatalarla karşılaşılıyor.

Hatalar uzun süre kullandıkça çıkar genelde.

Gelecek yenilikler.

Resmi olarak ne zaman gelecek 21H1 bilen var mı dostlar?

Böyle bir haber var. Bilgilendirme amaçlı göstereyim dedim. Windows 10 her sürüm bazı hatalarla karşılaşılıyor.

Hatalar uzun süre kullandıkça çıkar genelde.
Düzeltmişler. Ben 7-8 saattir kullanıyorum vermedi mavi ekran.

Insider olarak çıktı, 3-4 gün önce yükledim. Bayağı beğendim. Hiç hata ile karşılaşmadım. Sizin düşünceleriniz neler? @Enes3078 @KojiroHyuga04 @yusuf6554

Eki Görüntüle 919064
@246941 hocam muhtemelen yüklediğim için pişman olmadığım tek sürüm. Çekirdek çok başarılı şekilde stabilize edilmiş. Bu zamana kadar mavi ekran almadım, fantezi olsun diye DCOM sunucusunu devre dışı bırakmam haricimde. Başarılı yani. Siz de kullanın.

Oyun performansı nasıl? Sistemi ne kadar yoruyor?
Yani. Pek oyun oynayan biri değilim ama büyük bir fark olmadı oyun için. Sisteme ek yük bindirmedi.

Bilgisayar daha hızlı açılıyor.

1615567709887.png

Bu şekilde uygulamaların mimarisi görünüyor.

Bir de temizleme için yer gelmiş ama henüz denemedim.

Düzeltmişler. Ben 7-8 saattir kullanıyorum vermedi mavi ekran.
Arkadaşlar yazıcılardan tetikleniyor bu hata. Normal olarak oluşmuyor bu hatalar. Düzgün okumayı öğren arkadaşım, iyiliğin için.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı