Windows 10 21H1'i beğendiniz mi?

Hocam Insider sürüm önizlemede olmama rağmen herhangi bir güncelleme bulamadım ISO şart mı?
Eğer Release Preview (sürüm önizleme) kanalındaysanız gelmez. Beta Channel'a geçmeniz lazım.

Windows boşta telemetri ve diğer bloatware dediğimiz işlemleri çalıştırıyor.
Doğrudur hocam ama ben iso dosyasını ntlite ile düzenleyip çoğu uygulamayı uçurdum o yüzden çok oyalanmıyor bilgisayar, bir süre sonra duruluyor. Ancak edge ve ondrive gene de yüklendi onu belirteyim.
Telemetri ayarı da var ama proda falan ayarlanabiliyor sanırım.

Telemetri servislerini vs. kapattım ben.

Kapattığınızda geri açılıyor, servis kapatmakla bitmiyor bunun yanında regedit, gpedit ve görev zamanlayıcısında da değişiklikler yapmanız lazım yoksa 2-3 Restart'a sistem kendisi Telemetri'yi geri açıyor.

Doğrudur hocam ama ben ISO dosyasını NTLite ile düzenleyip çoğu uygulamayı uçurdum o yüzden çok oyalanmıyor bilgisayar, bir süre sonra duruluyor. Ancak Edge ve ondrive geri yüklendi onu belirteyim.

Hepsini kökünden halleden bir rehber yapacağım, şu anda elimde ortalıktan derleme 1.3 GB bir dosya ve şiçinde bir sürü fix var, bunları yükleme gereksizi sistem içinde değişiklikler yaparak NTLite ve diğer sürümlerden daha hafif hale getirmenin yolunu buldum ama biraz fazla karışık o yüzden videosunu yapıp burada rehbere linkini bırakmayı planlıyorum.

@246941 rica etsem görev yoneticisinin boşta iken ekran görüntüsünü bırakabilir misin çok merak ettim de.
Şu Insider'ı hallediyorum olmadı ISO ile geçiş yapacağım.

Hocam ben NTLite ile Home SL editledim 1909 Telemetri falan kapalı o yüzden. Daha önce NTLite olmadan da Telemetri servislerini kapatmıştım bir daha açılmamıştı sizinki değişik bir sorunmuş.

20H2 mi yeni bu mu bir de bu yeniyse bende güncelleme neden gözükmüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…