Windows 10 21H2 güncellemeli miyim?

• Konuyu başlatan arif0
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 23
  • Görüntüleme 1.894
Windows 10'un her yeni sürümün de daha da ağırlaşıyor ve telemetri olayları daha fazla oluyor.
Ney?
Her update ile 13 senelik laptop daha hızlı oluyor.
Eskiden 5 dk ike açılan laptop Update gele gele artık 2.5 dakikada açılıyor.

Birçok sisteme açıkçası Windows 8.1'den daha iyi geliyor.

Şu sistemi kullanıyorum ve şu an da da görüyorsun Windows 7 kullanıyorum profil resmimin altında gözüküyor zaten bu sisteme Windows 10'un her sürümünü her yapısını kurdum sadece 1607 sürümünde performans aldım o da öyle Pro falan değil Home Single Language olanını kuruyorum. Geçenler de 1809 kurdum bu da Single Language acayip yavaş çalışıyor sistem masaüstünde bile kasıyor. Mecburen Windows 7'ye döndüm. Şu an sorun yok. Windows 10 eski sistemlere göre değil ya. ya da ben yanlış yapıyorum bir yerde bilemiyorum.

Şu sistemi kullanıyorum ve şu an da da görüyorsun Windows 7 kullanıyorum profil resmimin altında gözüküyor zaten bu sisteme Windows 10'un her sürümünü her yapısını kurdum sadece 1607 sürümünde performans aldım o da öyle Pro falan değil Home Single Language olanını kuruyorum. Geçenler de 1809 kurdum bu da Single Language acayip yavaş çalışıyor sistem masaüstünde bile kasıyor. Mecburen Windows 7'ye döndüm. Şu an sorun yok. Windows 10 eski sistemlere göre değil ya. Ya da ben yanlış yapıyorum bir yerde bilemiyorum.

Windows 10 ve 11 için SSD şart.

Açıkçası ben HDD ile kullanıyorum. Ve Windows 10 Pro kullanıyorum. 4 GB RAM ile. Kasma yok. Hatta bırak kasmayı işlemci ufak darboğazı olsa bile 60 90 FPS civarında CS:GO oynatıyor. RX 550 ile.
Dediğim işlemci 2 çekirdekli E7500'den başkası değil.
Açıkçası TeamViewer ile bağlanıp Windows sürümünü ve işlemciyi gösterecektir ama şansına bilgisayar kapalı şu anda. Şansına küs. Bir sürü kişiye uzaktan bile olsa bilgisayara bağlanıp yardımcı oldum ama senin için bağlanamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı