22H2 bu sürüme güncellediğimde mavi ekranlara boğuldum başta ekran kartım bozuldu sandımi çünkü eski kullandığım ekran kartımda öyle olmuştu fakat ekran kartım bozuk olsa oyunlarda sorun yaşardı. Mavi ekranlar zamansız ve yersiz geliyor, oyun, video, Google vb. nerede olduğum fark etmiyor. Araştırdım ve çoğu yabancı kaynaklarda bu gündem mavi ölüm gibi şeyler adı altında paylaşıyorlar. Bunu indirmek isteyenler indirmesin diye yazıyorum ben biraz daha eski sürüme geçeceğim, bu arada herkeste mavi ekran sorunu olmuyor yine de genel olarak çok fazla indirmeden önce bir düşünün derim.
dediğim gibi çoğu kişide sorun yok, çoğu kişide sorun var ben sadece kendimde ne olduğunu söyledim ve bu güncellemeyi yaparken emin olarak yapılması için deneyimimi paylaştım.Ben sıkıntısız kullanıyorum.
Ben bu sürüme geçeli daha 3 gün falan oldu pek bir şeyle karşılaşmadım açıkçası. Temiz kurulumla mı geçtininiz
Aygıt Yöneticisi > Görüntü Bağdaştırıcıları > Ekran Kartınız > Sağ Tık > Özellikler > Sürücü > Sürücüye Geri Dön.Hocam o en son anlattığınız NVIDIA içinde geçerli. Eski sürücüyü kuruyor. Yeni sürücüyü kurarken eski sürücüyüde kurmaya çalışıyor. En temizi interneti bağlantısını kesip güncel sürücüyü kurmak.
Hocam o en son anlattığınız NVIDIA içinde geçerli. Eski sürücüyü kuruyor. Yeni sürücüyü kurarken eski sürücüyüde kurmaya çalışıyor. En temizi interneti bağlantısını kesip güncel sürücüyü kurmak.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.