Windows 10 64 Bit kurulurken "Bu uygulama bilgisayarınızda çalışmıyor" hatası

Harddiskime farklı bir sistemden 64 Bit kurdum, kendi sistemime takınca otomatik onarım başlatılıyor ekranı çıktı ve dondu.

Hayır diski komple sıfırladım, olmadı. Daha sonra diski iki parçaya böldüm. 120-180 olarak. 120GB olan kısma 32 Bit kurdum bilgisayarı açabilmek için. Olmuyor yahu delireceğim. HDD elime ilk ulaştığında içinde Windows 7 64 Bit mevcuttu.

İşlemcininde 64 bit desteği var, çok garip. Dostum sen tüm diski temizle 32 bitide sil 64 bitide 250gb boş kalsın içine sıfırdan kurmayı dene baktın olmadı o USB yi biçimlendir sağlam bir iso kur içine böyle olması lazım.

Orası çok karışık kalıyor işte. Anlayabilir misin bilmiyorum.
ISO dosyamı seçtiğimde ayarlarda GPT yaptığımda dosya sistemi NTFS ve FAT32 var, fakat sistem NTFS'den Boot edemiyor diyorlar. MBR seçtiğim zaman FAT32 kayboluyor, sadece NTFS kalıyor. Sistemimin UEFI desteği de yok. Ne yapacağımı şaşırdım vallahi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı