O zaman ya DVD ile ya da UEFI kurulum ile kurmanız şart. 32 bit bir Windows 64 bit dosya açmaz. Aynı 64 bit Windows'un 16 bit dosya açmaması gibi.Hayır, 64 bit kuracağım için 64 bit dosya bu.
O zaman ya DVD ile ya da UEFI kurulum ile kurmanız şart. 32 bit bir Windows 64 bit dosya açmaz. Aynı 64 bit Windows'un 16 bit dosya açmaması gibi.Hayır, 64 bit kuracağım için 64 bit dosya bu.
Flash bellek uygun olur mu bu işlem için?O zaman ya DVD ile ya da UEFI kurulum ile kurmanız şart. 32 bit bir Windows 64 bit dosya açmaz. Aynı 64 bit Windows'un 16 bit dosya açmaması gibi.
Olur. Anakartınız UEFI destekliyor ise UEFI kurun. Desteklemiyor ise DVD'ye yazıp kurun. Ama ben DVD'yi önermem. Orjinal Windows 10 İndirme Linki(Media Creations Tool): https://software-download.microsoft.com/download/pr/MediaCreationTool1803.exeFlash bellek uygun olur mu bu işlem için?
Flash bellek oluyorsa ben hemen yapıyorum.Olur. Anakartınız UEFI destekliyor ise UEFI kurun. Desteklemiyor ise DVD'ye yazıp kurun. Ama ben DVD'yi önermem. Orjinal Windows 10 İndirme Linki(Media Creations Tool): https://software-download.microsoft.com/download/pr/MediaCreationTool1803.exe
Tamam. Siz isterseniz AIDA64'ten anakartınızın UEFI olduğunu kontrol edebilirsiniz.Flash bellek oluyorsa ben hemen yapıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.