Windows 10 64bit kurma

bilalozgen

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bugüne kadar 32 bit işletim sistemi kullanıyordum. Ancak bugün bilgisayarımın özelliklerinde 32bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci yazdığını fark ettim. Bu 64 bit kurabileceğim anlamına mı geliyor? Cevaplarınız için teşekkürler.

Sistem raminiz 2 GB yada daha az ise 32 Bit ile devam etmelisiniz. 3GB ve üstü ram ile rahatça 64 Bit kullanabilirsiniz.

32 Bit Sistemi 64 Bit Yapmak

Tabii 8.1 yerine sıfırdan Windows 10 kuracaksınız.

Yani kısaca Windows 10 işletim sistemini indirip temiz bir format atacaksınız.

Kardeşim bir şey soracağım. Ben windows 10'u USB2.0 olan usb belleğime yazdırdım. Fakat kurmaya çalıştığımda windows simgesi geliyor devamı gelmiyor yüklenmiyor. Sizce ne yapmalıyım?

Sistem raminiz 2 GB yada daha az ise 32 Bit ile devam etmelisiniz. 3GB ve üstü ram ile rahatça 64 Bit kullanabilirsiniz.
Kardeşim bir şey soracağım. Ben windows 10'u USB2.0 olan usb belleğime yazdırdım. Fakat kurmaya çalıştığımda windows simgesi geliyor devamı gelmiyor yüklenmiyor. Sence ne yapmalıyım?

Kardeşim bir şey soracağım. Ben windows 10'u USB2.0 olan usb belleğime yazdırdım. Fakat kurmaya çalıştığımda windows simgesi geliyor devamı gelmiyor yüklenmiyor. Sizce ne yapmalıyım?

Kardeşim bir şey soracağım. Ben windows 10'u USB2.0 olan usb belleğime yazdırdım. Fakat kurmaya çalıştığımda windows simgesi geliyor devamı gelmiyor yüklenmiyor. Sence ne yapmalıyım?
Maalesef o konu hakkında bir bilgim yok. Konu açmanız yararlı olacaktır.

ramim 4 gb teşekkürler. Bir de şunu sormak istiyorum. Ben technopat taki windows iso dosyası indirme rehberindeki gibi indirdim 64 bit olanı ama şimdi nasıl dvd ye yazabilirim onu bilmiyorum. Yazdığımda dvd yi takıp yeniden başlattığımda direk olarak format atma ekranı mı gelecek . Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler

32 Bit Sistemi 64 Bit Yapmak

Tabii 8.1 yerine sıfırdan Windows 10 kuracaksınız.

Yani kısaca Windows 10 işletim sistemini indirip temiz bir format atacaksınız.

Şimdi bir rehber daha izledim kurulumu anladım fakat kurulum sırasında yükselt ve özel diye iki seçenek çıkıyor. Özel seçeneği temiz bir format yükselt seçeneği ise üzerine kuruyor sanırım benim özeli mi seçmem gerek

Yükseltme yapmadığına göre "Özel" seçeneğini seçmen gereklidir.

Videoda belirtilmemiş mi? Genelde rehber videolarında "yükseltme yapmayanların ise özel seçeneğini seçmesi gereklidir." diye bir cümle kurarlar :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı