- Makaleler
- 4
HDD kullanıyorsanız 5 saniyede anca minecraft açılır.Bu bilgisayar her zaman garip.
Hocam HDD bu fark var bende.
HDD kullanıyorsanız 5 saniyede anca minecraft açılır.Bu bilgisayar her zaman garip.
Hocam HDD bu fark var bende.
HDD kullanırken de fark hissetmiyordum, saydamlık vs. açıksa kapattığınızda performansa etki eder ama koyu-açık tema sadece renk değiştirir.Hocam HDD bu fark var bende.
HDD kullanıyorsanız 5 saniyede anca Minecraft açılır.
Hocam eski oyunlar oynuyorum tabii Minecraft hiç sevmem.
Emin misiniz? Bekleyin şimdi ölçeyim açılma hızını. Launcher dahil değil.HDD kullanıyorsanız 5 saniyede anca minecraft açılır.
Yeni oyunlar hızlı çalışmaz anlamında yazdım onu. 7200RPM kullanıyorsanız hızlıca açılır minecraft.Emin misiniz? Bekleyin şimdi ölçeyim açılma hızını. Launcher dahil değil.
Yeni oyunlar hızlı çalışmaz anlamında yazdım onu. 7200RPM kullanıyorsanız hızlıca açılır Minecraft.
SSD kullanmama rağmen 38 saniye sürdü. Belki daha uzundur, süreyi tam tutamadım çünkü.Yeni oyunlar hızlı çalışmaz anlamında yazdım onu. 7200RPM kullanıyorsanız hızlıca açılır minecraft.
SSD kullanmama rağmen 38 saniye sürdü. Belki daha uzundur, süreyi tam tutamadım çünkü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.