Windows 10 açık tema nasıl?

Siz HDD dediniz diye dedim anlayın artık bir.
Sen anlamayıp yazdığından anlatmaya çalışıyorum, orada yazdığım Hard Diskin ancak eski ve daha düşük oyunları hızlı açabileceği, tabii bu 7200 RPM Hard Diskler için (ki bununla da illa hızlı açacaksın diye bir şey yok), 5200 RPM ise zaten denemeyin bile. SSD ve HDDler performansa etki etmez, sadece oyunarın açılış kapanış ve yüklenme sürelerini etkiler.

Açık temadan hiç hoşlanmıyorum. Çoğu yerde karanlık tema kullanıyorum ve açık tema gözümü alıyor.

Sen anlamayıp yazdığından anlatmaya çalışıyorum, orada yazdığım hard diskin ancak eski ve daha düşük oyunları hızlı açabileceği, tabii bu 7200 RPM hard diskler için (ki bununla da illa hızlı açacaksın diye bir şey yok), 5200 RPM ise zaten denemeyin bile. SSD ve HDD'ler performansa etki etmez, sadece oyunarın açılış kapanış ve yüklenme sürelerini etkiler.

Kardeşim dedinki HDD ancak 5 saniyede Minecraft açar bende diyorum SSD olan bilgisayarda 5 saniyede açılmıyor sen anlamadın diyorsun.

@Ctvxn:"orada yazdığım hard diskin ancak eski ve daha düşük oyunları hızlı açabileceği"

Ben de diyorum öyle bir şey yok SSD var bilgisayar 7 yıllık eski oyunları geç açıyor.

*tabii ki de SSD ve HDD performansa etki etmez fakat sen diyorsun HDD ancak eski oyunları hızlı açar anlatım bozukluğu var*

Her neyse uzatmak istemem konuyu burada noktalamak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı