Hocam bende performans farkı var açık temada oyunlar 1 dk da açılıyor koyuda 5 saniyede falan.
Masaüstü arka planı koyu ise evet biraz fark olur ama koyu temada performans artışı biraz tuhaf.
Hocam bende performans farkı var açık temada oyunlar 1 dk da açılıyor koyuda 5 saniyede falan.
HDD kullanıyorsanız 5 saniyede anca Minecraft açılır.
SSD FPS'i etkilemez.hocam 7 yıllık PC ile Minecraft 18 FPS gören ben SSD ile
Arkadaş HDD dedi diye dedimSSD FPS'i etkilemez.
Depolama birimleri FPS'e etki etmez.hocam 7 yıllık PC ile Minecraft 18 FPS gören ben SSD ile
Depolama birimleri FPS'e etki etmez.
Sen anlamayıp yazdığından anlatmaya çalışıyorum, orada yazdığım Hard Diskin ancak eski ve daha düşük oyunları hızlı açabileceği, tabii bu 7200 RPM Hard Diskler için (ki bununla da illa hızlı açacaksın diye bir şey yok), 5200 RPM ise zaten denemeyin bile. SSD ve HDDler performansa etki etmez, sadece oyunarın açılış kapanış ve yüklenme sürelerini etkiler.Siz HDD dediniz diye dedim anlayın artık bir.
Sen anlamayıp yazdığından anlatmaya çalışıyorum, orada yazdığım hard diskin ancak eski ve daha düşük oyunları hızlı açabileceği, tabii bu 7200 RPM hard diskler için (ki bununla da illa hızlı açacaksın diye bir şey yok), 5200 RPM ise zaten denemeyin bile. SSD ve HDD'ler performansa etki etmez, sadece oyunarın açılış kapanış ve yüklenme sürelerini etkiler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.