Windows 10 Açılırken "System Service Exception" Mavi Ekran Hatası

theonur07

Hectopat
Katılım
16 Ağustos 2013
Mesajlar
164
Yer
Antalya
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Birkaç haftadır bilgisayarım açılırken mavi ekran hatası alıyorum. Hata kodu ise "SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION". 2 günde bir karşılaşıyorum ve üst üste iki defa oluyor ardından kurtarma ekranı geliyor. Yeniden başlat dediğimde açılıyor. Bilgisayarı güncel tutmaya çalışıyorum. Sorunu hala bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
Alakası olacakmı bilmiyorum ama bende dün windowsu güncelledim ve versiyon 1903 sürümüne geçitm. Önceden hiç mavi ekran almazken dün bir uygulamayı açtığımda aynı hatayı almıştım. Bununla ilgili konu açtım hali hazırda.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
C:Windows:Minidump içindeki dosyaları paylaşın.

Bahsettiğiniz yerde Minidump klasörü yok. Windowsu 1903 sürümüne güncelledikten sonra mavi ekran hatası almadım. Belki de ondan yoktur.
Windows.old klasörünün içinde değiştirme tarihi Windowsu güncellememden hemen önce olan, yani mavi ekran aldığım zamanlar. Minidump klasörü var. Onun içindekileri atıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Pek önemli bir sorun görünmüyor. İşletim sistemi kaynaklı sorunlar görünüyor. 1903'e temiz kurulum ile geçsen iyi olurdu.
Şu an sorun yaşamıyorsan problem yok demektir.
Şimdi aynı hatadan bir daha aldım. Yeni minidump dosyasını bırakıyorum. Sizce format mı atmalıyım yani ?
Son iki gündür yine mavi ekran hatası alıyorum. Hata kodları değişiyor. En son aldığım hata "PAGE FAULT IN NONPAGED AREA"
Lütfen yardımcı olur musunuz?
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı