Çözüldü Windows 10 Açılışta Boot Failure Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

smtglck2000

Megapat
Makaleler
1
Yer
Kilis
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
EasyBcd adlı programdan dual boot yapıp Linux yüklemek için işlem yapmıştım. Bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda Windows kendini boot etmiyordu. Programda yanlışlıkla Windows 10 boot ayarını bozdum. Şu anda format atarsam sorunum çözülebilir ama içinde önemli dosyalarım var. Ayrıca format menüsünde harddisk gözükmüyor. Linux Mint'in boot edilmiş flash belleği vardı ordan canlı Linux tarzı bir şey vardır yüklemeden Linux'u gezebilirsin. Buradan harddiske baktım gözüküyor sorun yok. Ben de halihazırda yüklü olan Windows ISO dosyasını flash belleğe bootlayıp başlangıç kurtarma tarzı şeyler denedim. Sosyal'de birkaç konuya baktım. Benim sorunumu yüksek ihtimal çözebilecek olan BootRec.exe /fixboot komutunu girdiğimde erişim engellendi hatasını alıyorum.

Artık yapacak bir şey kalmadı diye mecburen Disk Part'tan diski formatladım. Aynı sorunla karşıla arkadaşlar Windows kurulum USB aracılığıyla komut istemini açabilir ve:

Disk part
Select disk 0 (hangi diski seçecekseniz)
Clean

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…