Windows 10 Açılışta İki Hesap Gözükmesi

orcunycl

Hectopat
Katılım
21 Kasım 2018
Mesajlar
34
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Katana B17VGK-1030XTR
Intel Core i7 13620H
Nvidia RTX4070
64 GB (2x32) Kingston Fury DDR5 5600mhz RAM
MSI M480 2 TB SSD
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Matematik Öğretmeni
Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. 1 haftadır bu problem ile uğraşıyorum yeni güncellemeden sonra ilk açılış Windows ekranında iki hesap gözüküyor. Windows hesabımda hotmail hesabım aktif ve normalde ilk açılırken şifre falan somadan fotoğrafım ve ismim yazıp kendisi açılıyordu. Şimdi bilgisayarı açmaya çalıştığımda fotoğraf olmadığı haliyle ismim yazıyor ve kullanıcı adı ve parola hatalı yazıyor. Tıkladığımda da solda ismimle aynı hesap gözüküyor ve hotmail hesabıma tıklayıp şifre girerek girmem gerekiyor. Netplwiz'e de baktım orada da farklı bir kullanıcı gözükmüyor sadece Orçun Yücel adlı bir hesap var aktif olan administrator hesabı falan hep devre dışı. Orçun Yücel hesabını devre dışı bıraktığımda ise tamamen giremedim bilgisayarıma format atmak zorunda kaldım. Format attıktan sonra düzelmişti fakat güncellemeleri yaptıktan sonra yine aynı sorunla karşılaştım. Bu konudan bayağı muzdaribim, yardımlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar bu konu hakkında bilgisi olan yok mu? Çözüm üretemedim bir türlü ufak bir önerisi olan varsa bile paylaşırsa çok sevinirim.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı