Çözüldü Windows 10 açılışta parola kaldırma

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

latifseri

Hectopat
Daha fazla  
Ben yeni format attım, Windows 10 girişte mail adresimi girdim sonrasında kaldırırım diye fakat ne yaptıysam bir türlü girişte parola ve şifreyi kaldıramıyorum. İnternet üzerinden araştırdım her şeyi yaptım olmadı. Ekte paylaşmış olduğum fotoğraftaki gibi iki şekilde çıkıyor karşıma ona da şaşırdım, sebebi nedir? Şimdiden teşekkür ediyorum, iyi günler.

42321894_268446377124679_8836784650471866368_n.jpg

Çözüm
Denetim Masası -> Kullanıcı Hesapları -> Bilgisayar ayarlarında hesabımda değişiklik yap -> (Bu kısmı tam hatırlamıyorum) Microsoft hesabı ile bağlantısını kes veya yerel hesaba geç gibi bir şey.
Yerel hesaba geçtikten sonra şifre kaldırma işlemleri ile şifrenizi kaldırabilirsiniz.
Denetim Masası -> Kullanıcı Hesapları -> Bilgisayar ayarlarında hesabımda değişiklik yap -> (Bu kısmı tam hatırlamıyorum) Microsoft hesabı ile bağlantısını kes veya yerel hesaba geç gibi bir şey.
Yerel hesaba geçtikten sonra şifre kaldırma işlemleri ile şifrenizi kaldırabilirsiniz.

Çözüm
Evet, teşekkürler. Çözdüm. Yerel hesap oluşturunca düzeliyor.

Windows 10 sürüm 1909 da bu sorunum var
Başlat >Çalıştır "netplwiz" yazıp açılan ekrandan "kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir" tikini kaldırmama rahmen açılışta bu ekran geliyor
Çözümü varmı varsa nedir
Teşekür ederim.

Başlat >Çalıştır "netplwiz" yazıp açılan ekrandan "kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir" tikini kaldırın ve şifrenizi girip onaylayın. Uyguladıktan sonra yeniden başlatıp test edin. Eğer olmuyor ise Tekrar girin ve aktif hale getirin daha sonra yeniden başlatmadan tekrar deaktif hale getirip yeniden başlatın ve test edin.

Başlat >Çalıştır "netplwiz" yazıp açılan ekrandan "kullanıcı bu bilgisayarı kullanmak için bir ad ve parola girmelidir" tikini kaldırın ve şifrenizi girip onaylayın. Uyguladıktan sonra yeniden başlatıp test edin. Eğer olmuyor ise Tekrar girin ve aktif hale getirin daha sonra yeniden başlatmadan tekrar deaktif hale getirip yeniden başlatın ve test edin.
ikinci denememden sonra oldu
teşekür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı