Arkadaşlar, bilgisayar yeniydi, ben de Microsoft hesabımı bağladım ama her girdiğimde hesabın şifresini isteyip oturum açmamı istiyor. Ne yapacağımı bilmiyorum?
Microsoft hesabınızın şifresini istiyor olabilir. Bir yazın olmazsa Microsoft'la iletişime geçin.
Hocam biraz basit gibi görünecek ama Enter'a basmayı denediniz mi bazen bende de şifreli olmamasına rağmen şifre istiyor Enter'a basınca geçebiliyorum belki işe yarar.
Denemedim hocam ama şifre kısmına yönlendiriyor eskiden tak diye açılırdı şimdi şifre kısmına giriş yapıyor.
Yerel bir yönetici hesabı oluşturup oturum açabilirsiniz. Şifreyi de kaldırabilirsiniz.
Windows'ta Kullanıcı Hesaplarını Yönetin - Microsoft Desteği
Windows 10 ve Windows 11 kullanıcı hesaplarını eklemeyi öğrenin. Hesap ile her kişi ayrı dosyalara, tarayıcı sık kullanılanlarına ve özel bir masaüstüne sahiptir.support.microsoft.com
Yerel bir yönetici hesabı oluşturup oturum açabilirsiniz. Şifreyi de kaldırabilirsiniz.
Windows'ta Kullanıcı Hesaplarını Yönetin - Microsoft Desteği
Windows 10 ve Windows 11 kullanıcı hesaplarını eklemeyi öğrenin. Hesap ile her kişi ayrı dosyalara, tarayıcı sık kullanılanlarına ve özel bir masaüstüne sahiptir.support.microsoft.com
Microsoft hesabını kaldırıp yerel hesaba geçmen lazım hocam.
Windows logosu > Sağ Tık > Ayarlar > Hesaplar
Bu sayfada yerel hesaba geç tarzı bir ibare olması lazım, o kısımdan halledebilirsin.
Sıkıntı olmaz. Microsoft hesabı yerine yerel olarak da oturum açabilirsiniz.Benim hesabım şu an yönetici hesabı yerel hesap yaparsam bir sıkıntı olur mu ve hesabı mı yerel yapayım yoksa yerel hesap mı açayım hangisi daha iyi olur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.