glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.494 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 23 Temmuz 2021 #1 Windows 10 kullanıcısıyım. Her PC'yi açtığımda siyah ekran veriyor ortalama 10 saniye. Sorun nedir?
Çözüm glikojen 23 Temmuz 2021 Gestus dedi: ASUS'un sitesinden kontrol et. Doğru anakart modeline baktığına emin ol. Genişletmek için tıkla... Güncel BIOS. Hocalarım yardım edin lütfen sorunu çözemiyorum. glikojen dedi: Güncel BIOS. Hocalarım yardım edin lütfen sorunu çözemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Herkese teşekkürler. Sorun Driverlerin güncel olmamasıymış.
Gestus dedi: ASUS'un sitesinden kontrol et. Doğru anakart modeline baktığına emin ol. Genişletmek için tıkla... Güncel BIOS. Hocalarım yardım edin lütfen sorunu çözemiyorum. glikojen dedi: Güncel BIOS. Hocalarım yardım edin lütfen sorunu çözemiyorum. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm. Herkese teşekkürler. Sorun Driverlerin güncel olmamasıymış.
Gestus Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 784 Çözümler 4 23 Temmuz 2021 #11 glikojen dedi: Nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... Uefi'den. Anakart nedir? Artı 0 Eksi
KS KS glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.494 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 23 Temmuz 2021 #12 Gestus dedi: UEFI'den. Anakart nedir? Genişletmek için tıkla... Prime B365M-K Artı 0 Eksi
Gestus Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 784 Çözümler 4 23 Temmuz 2021 #13 glikojen dedi: Prime B365M-K Genişletmek için tıkla... F2 ile Biosa girip fastbootu kapalıysa açın. Eğer seçenek varsa ultrafasti seçin ve bios güncel değilse güncelleyin. Artı 0 Eksi
glikojen dedi: Prime B365M-K Genişletmek için tıkla... F2 ile Biosa girip fastbootu kapalıysa açın. Eğer seçenek varsa ultrafasti seçin ve bios güncel değilse güncelleyin.
KS KS glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.494 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 23 Temmuz 2021 #14 Gestus dedi: F2 ile Biosa girip fastbootu kapalıysa açın. Eğer seçenek varsa ultrafasti seçin ve bios güncel değilse güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben biraz küçüğüm. Küçüğüm derken 15 yaşımdayım. Bilgisayar bozulabilir mi? Bilgisayar daha yeni de. Artı 0 Eksi
Gestus dedi: F2 ile Biosa girip fastbootu kapalıysa açın. Eğer seçenek varsa ultrafasti seçin ve bios güncel değilse güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Hocam ben biraz küçüğüm. Küçüğüm derken 15 yaşımdayım. Bilgisayar bozulabilir mi? Bilgisayar daha yeni de.
Gestus Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 784 Çözümler 4 23 Temmuz 2021 #15 glikojen dedi: Hocam ben biraz küçüğüm. Küçüğüm derken 15 yaşımdayım. Bilgisayar bozulabilir mi? Bilgisayar daha yeni de. Genişletmek için tıkla... Bozulmaz, ama farklı bir ayarı kurcalama. Biosu da yanlış güncelleme. Gestus dedi: Bozulmaz, ama farklı bir ayarı kurcalama. Biosu da yanlış güncelleme. Genişletmek için tıkla... Farklı ayarlar dediğim voltaj ayarları. Artı 0 Eksi
glikojen dedi: Hocam ben biraz küçüğüm. Küçüğüm derken 15 yaşımdayım. Bilgisayar bozulabilir mi? Bilgisayar daha yeni de. Genişletmek için tıkla... Bozulmaz, ama farklı bir ayarı kurcalama. Biosu da yanlış güncelleme. Gestus dedi: Bozulmaz, ama farklı bir ayarı kurcalama. Biosu da yanlış güncelleme. Genişletmek için tıkla... Farklı ayarlar dediğim voltaj ayarları.
KS KS glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.494 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 23 Temmuz 2021 #16 Gestus dedi: Bozulmaz, ama farklı bir ayarı kurcalama. BIOS'u da yanlış güncelleme. Farklı ayarlar dediğim voltaj ayarları. Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmadı Win+CTRL+Shift+b komutunu duydum. Bununla çözebilir miyim? Artı 0 Eksi
Gestus dedi: Bozulmaz, ama farklı bir ayarı kurcalama. BIOS'u da yanlış güncelleme. Farklı ayarlar dediğim voltaj ayarları. Genişletmek için tıkla... Yok hocam olmadı Win+CTRL+Shift+b komutunu duydum. Bununla çözebilir miyim?
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 23 Temmuz 2021 #17 glikojen dedi: Nasıl açacağım? Genişletmek için tıkla... BIOS'ta boot menüde olması lazımdı. Artı 0 Eksi
4 467742 Hectopat Katılım 9 Haziran 2021 Mesajlar 133 Makaleler 1 Çözümler 1 23 Temmuz 2021 #18 glikojen dedi: Windows 10 kullanıcısıyım. Her PC'yi açtığımda siyah ekran veriyor ortalama 10 saniye. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Bence verilerini yedekle ve temiz Windows kur. (Sorun bence Harddisk alanı az kalmıştır ve ya RAM in azdır.) Artı -2 Eksi
glikojen dedi: Windows 10 kullanıcısıyım. Her PC'yi açtığımda siyah ekran veriyor ortalama 10 saniye. Sorun nedir? Genişletmek için tıkla... Bence verilerini yedekle ve temiz Windows kur. (Sorun bence Harddisk alanı az kalmıştır ve ya RAM in azdır.)
Gestus Hectopat Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 784 Çözümler 4 23 Temmuz 2021 #19 glikojen dedi: Yok hocam olmadı Genişletmek için tıkla... Biostan çıkar çıkmaz mı denedin yoksa kapatıp açtıktan sonra mı ? Ondan önce fastbootu açtın değil mi ? Artı 0 Eksi
glikojen dedi: Yok hocam olmadı Genişletmek için tıkla... Biostan çıkar çıkmaz mı denedin yoksa kapatıp açtıktan sonra mı ? Ondan önce fastbootu açtın değil mi ?
KS KS glikojen Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 6.494 Makaleler 1 Çözümler 35 Yer Türkiye 23 Temmuz 2021 #20 467742 dedi: Bence verilerini yedekle ve temiz Windows kur. (Sorun bence hard disk alanı az kalmıştır veya RAM'in azdır.) Genişletmek için tıkla... RAM 8 GB yanında 8 GB daha alacağım. Hard disk sorunu yok Windows'un kurulu olduğu bölümde. Windows'un kurulu olduğu diskte 180 GB boş, diğerinde 160 GB boş yer var. Gestus dedi: BIOS'tan çıkar çıkmaz mı denedin yoksa kapatıp açtıktan sonra mı? Ondan önce fastbootu açtın değil mi? Genişletmek için tıkla... Açtım Artı 0 Eksi
467742 dedi: Bence verilerini yedekle ve temiz Windows kur. (Sorun bence hard disk alanı az kalmıştır veya RAM'in azdır.) Genişletmek için tıkla... RAM 8 GB yanında 8 GB daha alacağım. Hard disk sorunu yok Windows'un kurulu olduğu bölümde. Windows'un kurulu olduğu diskte 180 GB boş, diğerinde 160 GB boş yer var. Gestus dedi: BIOS'tan çıkar çıkmaz mı denedin yoksa kapatıp açtıktan sonra mı? Ondan önce fastbootu açtın değil mi? Genişletmek için tıkla... Açtım