Windows 10 Antimalware Service Executable Kapanmıyor

Makaleler
2
Yer
İstanbul/Gaziosmanpaşa
Windows 10'a geçeli yaklaşık 5 gün oldu ve bu sorun 5 gündür var. Bu işlem bazen %0 CPU kullanıyor, bazen %50 CPU kullanıyor ve bu beni çok rahatsız ediyor. Görev yöneticisinden yönetici hesabı ile bile kapatmaya çalışsam 'erişim engellendi' hatası çıkıyor. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
  1. Çalıştırma İletişim Kutusunu açmak için Windows Tuşu + R tuşlarına basın.
  2. Çalıştır iletişim kutusunda, regedit yazın ve Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni açmak için Tamam'ı tıklatın.
  3. Soldaki gezinti bölmesinde, klasörler için HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender'a çift tıklayın.
  4. DisableAntiSpyware adlı bir kayıt defteri girdisi bulursanız, çift tıklatıp değer verisini 1 olarak ayarlayın.
    • DisableAntiSpyware adlı bir kayıt defteri girdisi görmüyorsanız, ana Kayıt Defteri Düzenleyicisi bölmesini sağ tıklatın ve Yeni> DWORD (32 bit) Değer'i seçin.
    • Bu yeni kayıt defteri girdisini DisableAntiSpyware olarak adlandırın. Çift tıklayın ve değer verilerini 1 olarak ayarlayın.

1. Çalıştırma İletişim Kutusunu açmak için Windows Tuşu + R tuşlarına basın.
  2. Çalıştır iletişim kutusunda, regedit yazın ve Kayıt Defteri Düzenleyicisi'ni açmak için Tamam'ı tıklatın.
  3. Soldaki gezinti bölmesinde, klasörler için HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Policies\Microsoft\Windows Defender'a çift tıklayın.
  4. DisableAntiSpyware adlı bir kayıt defteri girdisi bulursanız, çift tıklatıp değer verisini 1 olarak ayarlayın.
    • DisableAntiSpyware adlı bir kayıt defteri girdisi görmüyorsanız, ana Kayıt Defteri Düzenleyicisi bölmesini sağ tıklatın ve Yeni> DWORD (32 bit) Değer'i seçin.
    • Bu yeni kayıt defteri girdisini DisableAntiSpyware olarak adlandırın. Çift tıklayın ve değer verilerini 1 olarak ayarlayın.
DisableAntiSpyware düzenlenemiyor yeni içeriği yazılırken hata diye bir sorun alıyorum yardımcı olurmusunuz

Bende durumdan mağdurum arkadaşlar. Değeri 1 yapıyorum ama çıktığım zaman veya bilgisayarı yeniden başlattığımda defender klasörü boş gözüküyor, hiçbirşey değişmiyor. Nedir bunun çözümü?

Son düzenleme:
Bende durumdan mağdurum arkadaşlar. Değeri 1 yapıyorum ama çıktığım zaman veya bilgisayarı yeniden başlattığımda defender klasörü boş gözüküyor, hiçbirşey değişmiyor. Nedir bunun çözümü?
Kardeşim bunu çözümü son sürüm W10'larda yok sanırım, tek çare ya W7'ye döneceğiz ya da ilk sürümlerine dönmemiz gerekiyor.

aynı sorun bendede var her yöntemi denedim yeniden başladığımda siliniyor ve çalışıyor. Bilgisayarımda kasma mevcut videolarda ses kasıyor genel pc kasıyor aynı sorun olan arkadaşlar varsa ve düzeltmişlerse geri dönüşlerini bekliyorum...

aynı sorun, yeni konu da açtım bir çözüm yok, her şeyi denedim, rx 480 16 gb ram ve i5 7500 işlemcim var csgo kasıyor oynayamıyorum inanılmaz bir noktadayım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı