Windows 10 aralıklarla donuyor

Letsplaygwent

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
İnşaat mühendisi öğrencisi.
Mesela yazı yazarken geç geliyor. Oyunlarda da aynı şekilde. Format attım temiz şekilde fakat düzelme yok. Neden oluyor acaba?

Neden olduğunu tam bilmiyorum ama büyük ihtimalle ya HDD'nden dolayı ya da işlemcinden dolayı. Hiç bilgisayarına bir darbe marbe bir şey geldi mi veya bilgisayarına hiç virüs mirüs girdi mi? Bazı virüsler PC'ye format atsanız bile PC'de kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlat'a cmd yazın. Arama sonucuna gelen komut istemini yönetici olarak çalıştırın. Açılan pencereye SFC /SCANNOW yazın ve Enter tuşuna basın. İşlem tamamlanınca bilgisayarınızı yeniden başlatın. Eğer sorun devam ederse aşağıdakileri uygulayın.

Başlat'a cmd yazın ve arama sonucuna gelen komut istemini yönetici olarak çalıştırın. Şu kodları girin:

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth

Not: Antivirüs programı kullanıyorsanız devre dışı bırakıp öyle deneyin.

Neden olduğunu tam bilmiyorum ama büyük ihtimalle ya HDD'nden dolayı ya da işlemcinden dolayı. Hiç bilgisayarına bir darbe marbe bir şey geldi mi veya bilgisayarına hiç virüs mirüs girdi mi? Bazı virüsler PC'ye format atsanız bile PC'de kalıyor.
Temiz formatladım hocam. Sorunun kaynağı sanırım Armoury Crate imiş. Yüklemeden önce sorun yoktu yükledikten sonra olmuştu sileyim dedim ve düzeldi. Böyle bir sorun yaşayan varsa silerek çözebilir. Sanırım en sonki güncelleme sıkıntılı eskiden yoktu böyle bir şey. Asus ROG STRIX laptop kullanıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı