Windows 10 arama kutusu çalışmıyor

Büyük ihtimalle var. Komut olarak slmgr - dli girip deneyin.

Devre dışı olsa başlatınca gelmesi gerekiyor.

Zaten kapalıysa açmak gerekiyor. KMSPico ise bunu askıya alabiliyor. Aramanın çalışması için normalde ctfmon.exe yazıldığında gelmesi gerekiyor.
Belki de Office için de KMSPico kullanılmış olabilir.

Zaten kapalıysa açmak gerekiyor. KMSpico ise bunu askıya alabiliyor. Aramanın çalışması için normalde ctfmon.exe yazıldığında gelmesi gerekiyor.
Belki de Office için de KMSpico kullanılmış olabilir.

Ben Windows 10'ün eski bir sürümünü kullanıyorum (Windows 10 2004). Şu ana denk hata almadım ama Windows'un son sürümünde bu hatalar yaygınlaşmaya başladı.

Ben Windows 10'ün eski bir sürümünü kullanıyorum (Windows 10 2004). Şu ana denk hata almadım ama Windows'un son sürümünde bu hatalar yaygınlaşmaya başladı.

Ben Windows 10 Home 21H1 sürümündeyim bilgisayarımda KMS olmasına rağmen arama yeri açılıyor. Arama yerinin açılmamasının sebebi farklı bir uygulama veya yapılan ayar olabilir mi?

DISM aracı da kullanılabilir.

Ben Windows 10 Home 21H1 sürümündeyim bilgisayarımda KMS olmasına rağmen arama yeri açılıyor. Arama yerinin açılmamasının sebebi farklı bir uygulama veya yapılan ayar olabilir mi?

Galiba. Çok iyi değilim bu konularda ama KMS kullanmak yerine 10 15 liralık key almak daha mantıklı çünkü bu çilelerden kurtulmuş olursunuz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı