Windows 10 BAD SYSTEM CONFIG INFO Mavi Ekran Hatası

Tuttoqui

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 5600 - Zotac GeForce RTX 3070 AMP! Holoblack - Corsair Vengeance RGB Pro 4x8GB 3200MHz DDR4 - Silverstone PF360 - Asus ROG Thor 850W Platinium - Samsung Odyssey OLED G80SD
Dün SSD aldım ve sistemime ekledim. Rufus yazılımı ile UEFİ için GBT bölüm düzeni şeklinde USB'ye yazdırdım Windows'u. Ancak bu sabah bilgisayarı açtığımda BİOS logosundan sonra siyah ekran geldi. Bende kapattım bilgisayarı. Clear CMOS tuşu yanmaya başladı. Basarak sıfırladım BİOS'u. Tekrar açtım bu sefer de mavi ekran verdi hata kodu ise "BAD SYSTEM CONFIG INFO". Mavi ekran bilgileri topladı ve sonrasında kapanıp açıldı bilgisayar. Şu an çalışıyor, CMD komut ekranından tarattım ancak bir sorun bulmadı. Neden böyle bir sorunla karşılaşmış olabilirim bir bilgisi olan var mı ?

Sistem:
  • İntel İ7 7700K
  • Corsair H80i V2 Hydro Sıvı Soğutma
  • MSİ Z270 Gaming M5
  • MSİ GTX1060 Gaming X Plus 6G
  • GSKILL Trident Z RGB 2X8GB 3000MHz DDR4 RAM
  • Zalman ZM700-TX 700W 80+ PSU
  • ADATA SU800 128GB SSD
  • Corsair Carbide 270R

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir süre temizlik araçları kullanmayın. Hata alırsanız dosyaları paylaşın.
Ekran kartını MSI gaming app'den gaming moduna aldıktan sonra yeniden başlatmamı istedi. Sonrasına yine bad system config info hatası verdi. Minidump dosyalarını upload ettim. minidump.rar

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı