Windows 10 bad system config info mavi ekran

sedayilmz01

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık bir hafta kadar önce bilgisayarıma virüs girdi. Temizlemek amacıyla bilgisayarımı sıfırlamak istedim. Her şey normal gitti ancak şimdi açılırken mavi ekran geliyor ve
Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor. Bad system config hatası alıyorum. Ne yapmam gerekir? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sabit diskin bozulması gibi donanımsal bir sorun olabilir. Öncelikle USB ile Windows 10 temiz kurulum yapmayı deneyin. Forumda konuyla ilgili yeterli bilgi mevcut.

Sıfırlama yaparken sorun yaşayanlar oluyor. Size önerim bir daha sıfırlama yapmak istediğinizde Windows 10 Medya Oluşturma Aracı ile temiz kurulum başlatmaktır. Elinizde Windows 10 iso dosyası varsa içini açıp setup.exe ile de kurulum başlatabilirsiniz. Çalıştırdıktan sonra karşınıza otomatik olarak seçilen ayarları koruma seçeneği gelecek bu seçeneği seçip 2. seçenekle temiz kurulum başlatabilirsiniz. Ayrıca otomatik seçilen seçenek ile ayarlarınız ve düzeniniz bozulmadan Wndows ile ilgili sistemsel sorunları çözmeniz mümkün. Tabi ayarlar korunduğu için virüs de kalacaktır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı