Windows 10 bilgisayar oyun oynarken takıldı

muratkdre

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Total War Three Kingdoms oynarken bilgisayarım garip bir şekilde takıldı, ekran dondu ve kulaklıktan sanki bilgisayar patlayacakmış gibi drrrrrrrr diye sesler gelmeye başladı. Kasadan reset atmak zorunda kaldım. Sorun acaba nedir?

AMD FX6300 işlemci, Radeon R9 280 ekran kartı, MSI Gaming 970 anakartım var. Oyun HDD'ye kurulu.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sorunu bir kaç ay önce bende yaşıyordum. En son format ekranında donup kaldı Windows yüklenmediği için açılmıyordu. Tamirci format attı ondan sonra nedense hiç sorun yaşamadım. Parçaları söküp temizleyip tekrar tak ve hata sırasında mavi ekranı devre dışı bırak, umarım çözülür.

Son düzenleyen: Moderatör:
O sorunu bir kaç ay önce bende yaşıyordum l. En son format ekranında donup kaldı Windows yüklenmediği için açılmıyordu. Tamirci format attı ondan sonra nedense hiç sorun yaşamadım. Parçaları söküp temizleyip tekrar tak ve hata sırasında mavi ekranı devredışı bırak, umarım çözülür.
Hata sırasında mavi ekranı devredışı bırak demenden bir şey anlamadım biraz daha açar mısın? Mavi ekranı nasıl devredışı bırakabilirim ki ?

Hata sırasında mavi ekranı devre dışı bırakmak mavi ekran hatasını mı engelleyecek? Komik bir tavsiye olmuş, kusura bakmayın.

Tamirci format attı ondan sonra nedense hiç sorun yaşamadım.

Sadece format ile ekran kartının cevap vermesi sorunu çözülmez genelde.

@muratkdre , bu sorun genelde ekran kartı kaynaklıdır. Tekrar olursa kartın frekansını düşürün biraz.

Hata sırasında mavi ekranı devre dışı bırakmak mavi ekran hatasını mı engelleyecek? Komik bir tavsiye olmuş, kusura bakmayın.

Sadece format ile ekran kartının cevap vermesi sorunu çözülmez genelde.

@muratkdre , bu sorun genelde ekran kartı kaynaklıdır. Tekrar olursa kartın frekansını düşürün biraz.
Yok ne kusuru, bende blogların yalancısıyım :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı