Windows 10 bilgisayar sıfırlama

Merhaba arkadaşlar. Forza Horizon 4 de aldım hata yüzünden bilgisayari sıfırlamak istiyorum ama ekran kartı driverini silmek istemiyorum onu sifirlarken ayarlıyor muyum veya direk her şey gidiyor mu nasıl bir yol izleyebilirim? @ArthurMorgan33

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıfırlamak bazen sıkıntı yapabilir, direk temiz kurulum yapın derim. Ayrıca ekran kartı Driver'ını niye silmek istemiyorsunuz? Yüklemesi çok kısa bir işlem.

Peki nasıl sıfïlarım Windows tekrar kurmak zorunda mıyım önceden hiç sıfırlamadım.

Sıfırlamak bazen sıkıntı yapabilir, direk temiz kurulum yapın derim. Ayrıca ekran kartı Driver'ını niye silmek istemiyorsunuz? Yüklemesi çok kısa bir işlem.

@Newasky hocam yardımcı olur musunuz?

Son düzenleme:
Peki nasıl sıfïlarım Windows tekrar kurmak zorunda mıyım önceden hiç sıfırlamadım.

@Newasky hocam yardımcı olur musunuz?

Sıfırlamanızı önermem, direk temiz kurulum yapın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun ondan ne farkı var hocam acaba.

Eğer sıfırlarsanız disk biçimlendirme gibi bir işlem olmayacağı için eski kalıntılar kalır, D diskini biçimlendiremediğiniz için eski dosyaların kalıntıları kalacak ama sadece C sıfırlandığı için uyumsuzluk sorunu olacak. Ayrıca attığım videoda sanırım disk biçimlendirme yapılmıyor, bu rehberi kullanabilirsiniz.
UEFI Windows 10 USB Hazırlama Rehberi

Eğer sıfırlarsanız disk biçimlendirme gibi bir işlem olmayacağı için eski kalıntılar kalır, D diskini biçimlendiremediğiniz için eski dosyaların kalıntıları kalacak ama sadece C sıfırlandığı için uyumsuzluk sorunu olacak. Ayrıca attığım videoda sanırım disk biçimlendirme yapılmıyor, bu rehberi kullanabilirsiniz.
UEFI Windows 10 USB Hazırlama Rehberi

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
şu video nasıl zaten tek bir diskim var.

İşletim sistemini tekrar kurmanız gerekmiyor. Yukarıda da önerildiği gibi temiz kurulum yapılabilir.
şu video nasıl bu video daki gibi yapsam olurmu

şu video nasıl bu video daki gibi yapsam olurmu

Yukarıda bahsettiğim işlem yapılıyor, sıkıntı çıkmaz. Uygundur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı