Windows 10 "bilgisayarınız düzgün başlatılmadı" Hatası

sonicnix

Centipat
Selamlar herkese direk konuya giriyorum;

Saat 5 gibi uykumun gelmesiyle bilgisayarı uykuya alıp uyumuştum. Saat 8 gibi kalktıgımda bilgisayarım kapanmıştı açtım bilgisayari her şey normal, Windows'da ilk açılışta dönen beyaz şeyden sonra masmavi bir ekran geldi ardindan ekranı beyaz ve siyah çubuklar kapladi 5 saniye sonra bilgisayar kapandı yeniden baslatti ve loading ekranında otomatik onarma başlatılıyor gibi bir şey yaziyordu bende dedim herhalde kesin güncelleme yaptı ondan sonra bozdu. Bekledim onarılmasını lakin onarilmadi sağda yeniden başlat ve gelişmiş seçenekler çıktı ne yapacağımi bilmiyorum. Tüm dersle, işle alakali projelerim SSD'ye kayıtlıydı. Simdiden herkese teşekkürler.

Dosya Ekleri

• IMG_20200825_200028.jpg
    IMG_20200825_200028.jpg
    518,6 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_20200825_200048.jpg
    IMG_20200825_200048.jpg
    1 MB · Görüntüleme: 88
Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarında herhangi bir antivirüs yazılımı var mı?
Ama aslında bir virüs yüzünden olamaz. Uykuya alırken bilgisayarında ne yapıyordun? Bir güncellememi açıktı?

Yoktu
Ha birde güvenli modda açarken mavi ekran verip assada critial proccess died yazıyordu
Ama aslında bir virüs yüzünden olamaz. Uykuya alırken bilgisayarında ne yapıyordun? Bir güncellememi açıktı?
Şey uykuya aldım dan kastım benim pc 15 20 dk hiçbirşey yapmayınca otomatik uykuya alıyor bende öyle bırakmıştım

Eğer bilgisayarınız şarj kablosu takılı ise ve havalandırma kullanmıyorsanız aşırı ısınmış olabilir. Anakartlar aşırı ısı altında otomatikman kapanırlar. Windows zarar görmüş olabilir.

Eğer bilgisayarınız şarj kablosu takılı ise ve havalandırma kullanmıyorsanız aşırı ısınmış olabilir. Anakartlar aşırı ısı altında otomatikman kapanırlar. Windows zarar görmüş olabilir.
Yok abi hergun yapiodm ben bunu birşey olmuyordu şey benim derdim neden olduğu değil bilgisayarı format atmadan nasil kurtarabileceğim

Başka bir bilgisayarın var mı? (Ya da ulaşabileceğin) oradan Kaspersky rescue disk ya da ESET sysrescue indirip bir belleğe kur ve bilgisayarı o bellekten başlat. Oradan hem dosyalarını kurtarabilir hem de virüsleri temizleyebilirsin. Technopat kanalından ESET sysrescue kurulum rehberi videosunu izle.

bir şey yaptığı içinmi kapatmadınız cihazı.
Başka bir bilgisayarın var mı? (Ya da ulaşabileceğin) oradan Kaspersky rescue disk ya da ESET sysrescue indirip bir belleğe kur ve bilgisayarı o bellekten başlat. Oradan hem dosyalarını kurtarabilir hem de virüsleri temizleyebilirsin. Technopat kanalından ESET sysrescue kurulum rehberi videosunu izle.
Var 2 tane laptop da bi tanesi sadece bir tane harddisk görüyor diğerinn kasası açılmıyor

Hard disk ile işiniz yok şu an. Bir 4 GB bellek dahi işinize yarar ESET sysrescue kurun. Dediğim gibi Technopat kanalından Recep Baltaş abinin çektiği videoyu izleyin ve yönergeleri takip edin.
Hatırladığım kadarıyla o videodaki Rufus adlı program en az Windows 7 destekliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı