Windows 10 bir süre sonra oyundan atma sorunu

Enes Altunbey

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. Bilgisayarımda oyun oynarken 2-2.5 saat arasında oyundan atıyor. Acaba belli bir süre mi ayarlı o süre dolduğu zaman oyundan atıyor? Yardımcı olursanız sevinirim :)

Benim sistemi kurduğum zaman internet üzerinden 60 TL ye almıştım. Şuan N11.com üzerinde 14 15 TL fiyat ile satışta var.
Korsan Windows kullanmayın ve oyun oynamayın. Bilgisayarınızı bilmediğimiz uzantılara açık bırakırsınız.
Size çözüm olacak tek şey ise;
Windows 10'u İndirin
Buradan Windows kurulum aracını indirin. Sonra Windows'u usb üzerine kurun. Kurmadan önce usb biçimlendirin.
Windows kurulum usb oluşturduktan sonra kişisel verilerinizi harici hdd, hafıza kartı, usb ye taşıyın. Verilerin hepsi gidecek format sonrası.
Bunları yaptıktan sonra format işlemini yapın. Kurulan Windows üzerine satın alınan ürün anahtarını girin kurulum esnasında.
Windows kurulumu bittikten sonra güncelleştirme mevcut ise güncelleştirmeleri yükleyin.
Sonra donanım driver sürümlerini güncelleştirin.
Yardımcı program araçları kullanmak isterseniz yükleyin.
Yeni kurulum sonrası yeniden korsan oyun yüklemeyi düşünmeyin. Steam üzerinden indirimli olarak oyun satın alabilirsiniz.

Sizin şuan ki durumunuz için ben veya bir başkası ancak bu anlatım yardımını yapar. Bunun dışında herhangi bir bilgi yardımı yapmaz.
Peki bu anahtarı aldığımız zaman ömür boyu kullanabiliyormuyuz

İnternet üzerinden alacağınız ürün E Posta üzerinden teslim alıyorsunuz.
Bu anahtarı windows sisteminize kaydettiğiniz zaman. Bios üzerine de kayıt oluyor.
Şimdi sorunuza gelirsek alacağınız anahtar ürününü bir kez alıyorsunuz. Tek cihaz için uzun yıllar kullanabilirsiniz.

İnternet üzerinden alacağınız ürün E Posta üzerinden teslim alıyorsunuz.
Bu anahtarı windows sisteminize kaydettiğiniz zaman. Bios üzerine de kayıt oluyor.
Şimdi sorunuza gelirsek alacağınız anahtar ürününü bir kez alıyorsunuz. Tek cihaz için uzun yıllar kullanabilirsiniz.[/QUOTE Yardımcı Olduğunuz İçin Teşekkürler Link Atabilirmisiniz

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı