qlok
Hectopat
Merhaba, aygıt yöneticisinde diğer aygıtlar kısmında turuncu ünlemli 7 aygıt var hiçbir şekilde ünlemler gitmiyor. Sürücüleri de bulunmuyor. Şu hatayı veriyor fakat güncellemiyor. Bu mavi ekranlara neden olur mu? Ya da nasıl çözülür? Anakartın sitesinde yer alan tüm driverları kurdum fakat çözülmedi. İşlemcim KF diye mi acaba böyle bir sorun var bilmiyorum. Dahili grafik kartı olmayan versiyonda böyle sorun oluyor mu bilemiyorum. Aşağıya sistem özelliklerini ve ekran görüntüsünü ekledim. Şimdiden teşekkür ederim.
Sürekli mavi ekran yediği için sistem tamire vermiştim yeniden Windows kurayım dedim böyle bir görüntüyle karışılaştım. RAM'in maksimum hızı 6000 olmasına rağmen XMP'yi açamıyorum yine mavi ekran yiyeceğim korkusuyla. Teknik servis bana işlemci hızından fazla olduğu için RAM'ler uyumsuzluk çıkartmış demişti.
"Bu aygıtın sürücüleri yüklenmemiş. (kod 28)
Bu aygıt için uyumlu sürücü yok.
Bu aygıta bir sürücü bulmak için sürücüyü güncelleştir'i tıklatın."
İşlemci Intel Core i9-13900KF
Anakart ASUS Prime Z690-P Wi-Fi DDR5.
Ekran kartı Galax RTX3060 Ti Plus.
SSD Samsung 990 Pro 1TB.
Sürekli mavi ekran yediği için sistem tamire vermiştim yeniden Windows kurayım dedim böyle bir görüntüyle karışılaştım. RAM'in maksimum hızı 6000 olmasına rağmen XMP'yi açamıyorum yine mavi ekran yiyeceğim korkusuyla. Teknik servis bana işlemci hızından fazla olduğu için RAM'ler uyumsuzluk çıkartmış demişti.
"Bu aygıtın sürücüleri yüklenmemiş. (kod 28)
Bu aygıt için uyumlu sürücü yok.
Bu aygıta bir sürücü bulmak için sürücüyü güncelleştir'i tıklatın."
İşlemci Intel Core i9-13900KF
Anakart ASUS Prime Z690-P Wi-Fi DDR5.
Ekran kartı Galax RTX3060 Ti Plus.
SSD Samsung 990 Pro 1TB.