Windows 10 Build 10125 Sızdı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu linkteki Windows 10 Beta sürüm mü ? Yoksa kullanılmaya tamamen hazır olan bir işletim sistemi mi ?

Windows 10 final 2015 haziran ayında çıkacak deniliyor. Bence final sürümünü beklemek daha mantıklı, bu sürümün bir önceki sürümü yükledim bilgisayar haşat oldu. Daha bir çok eksiği var. Uzun lafın kısası sistem stabil çalışmıyor.

insanları yanlış yönlendirmeyin hocam. ilk çıkan sürümden beri kullanıyorum ve sistem 10074 ile gayet kullanılabilir hale geldi.
şuan 10122 yüklü ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.

insanları yanlış yönlendirmeyin hocam. ilk çıkan sürümden beri kullanıyorum ve sistem 10074 ile gayet kullanılabilir hale geldi.
şuan 10122 yüklü ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Yanlış bilgilendirmek, güldürme beni. İnternette yaptığım araştırma ve kendi deneme imkanı sonucu son derece doğrudur. Neden hep sürüm çıkarıyor? Hiç düşündünüz mü? Windows 10 daha tam oturaklı değil. Kafasına göre hızlanıp yavaşlıyor sistem ayrıca başlat menüsü geç açılıyor. Türkçe dil paketi ile zaman harcıyolar. Daha bir çok eksik var. Windows 8.1 64 Pro bit bana daha akıcı ve hızlı işletim sistemi gibi görünüyor. Yalnız Windows 10 final sürüm çıktığında Windows 8.1 işletim sistemini geride bırakır düşüncesindeyim. Umarım anlatabilmişimdir.

Son düzenleme:
Yanlış bilgilendirmek, güldürme beni. İnternette yaptığım araştırma ve kendi deneme imkanı sonucu son derece doğrudur. Neden hep sürüm çıkarıyor? Hiç düşündünüz mü? Windows 10 daha tam oturaklı değil. Kafasına göre hızlanıp yavaşlıyor sistem ayrıca başlat menüsü geç açılıyor. Türkçe dil paketi ile zaman harcıyolar. Daha bir çok eksik var. Windows 8.1 64 Pro bit bana daha akıcı ve hızlı işletim sistemi gibi görünüyor. Yalnız Windows 10 final sürüm çıktığında Windows 8.1 işletim sistemini geride bırakır düşüncesindeyim. Umarım anlatabilmişimdir.
Kurulum sırasında dosyaları ekik yazmışsın veya tam olarak format atmadan kurduğunuz için olmasın? Hiç bir şekilde sıkıntı yok. Tabi pireyi deve yapan bir millet olduğumuz için en küçük sorunda işletim sistemine berbat deriz. Merak etmeyin bunu sadece sizler yapmıyorsunuz. Ayrıca hızlanıp yavaşlaması devamlı sistem bakımı olduğundan dolayıdır. Bence ilk önce sorunun çekirdeğinden başlayalım. Yüzeysel olarak bakarsak zaten çöp dersin. Evet tam oturmadı ama sizin dediğiniz kadar da değil. Bence ilk önce iyice bir araştırıp bakın olumsuzluktan çok daha çok Windows 10'u övüyorlar.

Foruma saygılı olduğum için uzatmıyorum benim görüşüm bu şekildedir.

@Recep Baltaş Bey, Windows 10'u kurarsak CS:GO'da, LOL'de yani oyunlarda sıkıntı çıkartır mı acaba ?

Recep bey de muhtemelen benimle aynı cevabı verecektir. Sorun çıkmaz, ben build 10122 kullanıyorum sorun çıkmadı, 10125 de 10122'nin hata ve eksiklerinin biraz daha giderilmiş halidir. Sorun çıkmayacağına emin olabilirsin. Bu arada net framework 3.5'i aktif etmezsen LOL çalışmaz, dx'i de Microsoft'un sitesinden indirmeyi unutma.

Düzenleme: Net framework 3.5 aktif olmazsa LOL client sorun çıkartıyor, DX yüklemezsen de, maç yükleme ekranından sonra oyun çöktü hatası veriyor.

Düzenleme2: Bilmeyen hala varsa, DX = DirectX

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 1 haziranda tam sürüm olarak çıkacakmış bu doğru mu ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı