Windows 10 Build 1511 Yüklenmiyor!

Doğru inmemiştir.
Softwaredist.... klasörünü windows içinden bulun ve içini silin. Silmeden önce services.msc açıp windows update kapatın ve durdurun.
Ardından işlemi yaptıktan sonra açın ve otomatiğe ayarlayın. Baidu cleaner ile tüm seçenekleri seçip temizlik yapın. Güncellemeyi tekrar deneyin.

Doğru inmemiştir.
Softwaredist.... klasörünü windows içinden bulun ve içini silin. Silmeden önce services.msc açıp windows update kapatın ve durdurun.
Ardından işlemi yaptıktan sonra açın ve otomatiğe ayarlayın. Baidu cleaner ile tüm seçenekleri seçip temizlik yapın. Güncellemeyi tekrar deneyin.
SoftwareDistribution içindekileri silipte denemiştim hocam. Ama hala aynı hatayı vermişti. Dediklerinizi yaptım. Baidu'yu deneyeceğim.

SoftwareDistribution içindekileri silipte denemiştim hocam. Ama hala aynı hatayı vermişti. Dediklerinizi yaptım. Baidu'yu deneyeceğim.
Sorun hala devam etmekte. @Murat5038

Aldığın hata nedir?
Kusura bakmayın belirtmediğim için hocam, aldığım hata tam anlamıyla bu. 4 kez yükledim artık kota doldu mu bilmiyorum aynı hatayı veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ekran Alıntısı.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Eki Görüntüle 117865
Sen yükleme ekranında seçeneklerden "Kişisel dosyaları ve uygulamaları sakla" seçeneğini seçip dosyalarını korursun sorun olmaz.
Teşekkür ederim ;)

Windows 10 Pro kullanıyorum, MediaCreationTool'u indirdim, bu bilgisayarı yükselt seçeneği ile mi ilerleyeceğim?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı