Bu özellik sadece belli Insider'lar için sunuldu. O yüzden sizde çıkmamış olması normal. Sonuçta az sayıda Insider'a sunulup geri bildirim alınacak, sonra herkese sunulacak. Size denk gelmemesinde bir anormallik göremiyorum.
"This feature is rolling out to a subset of Insiders in the Dev Channel at first"Belli Insider derken ? Ben bu haberi ilk Technopat haberinde gördüm. Windows blog kısmında şu yazı var; "This feature is rolling out to a subset of Insiders in the Dev Channel at first, to help us quickly identify issues that may impact performance and reliability. Rest assured they will be gradually rolled out to everyone in the Dev Channel. NOTE: You will see this feature if you choose to reset your PC and when you do a clean install of Windows. You can find the ISO for Build 20231 here on our download page later today."
Ben mi yanlış anladım ? Bu özelliği görebilmek için temiz kurulum yetiyormuş.
Microsoft kendi sitesi üzerinden indirdim bu şekilde, ve temiz format attım. Fakat kurulum ekranında bahsedilen "customize your device" ekranı gelmedi.![]()
Windows 10 Kurulum Ekranı DeÄiÅiyor
Microsoft, Windows 10 için yeni kurulum ekranını test ediyor. Microsoft, kısa bir süre önce Windows 10'un Insider Build 20231 sürümünü Dev Channelwww.technopat.net
"This feature is rolling out to a subset of Insiders in the Dev Channel at first"
Buradaki "a subset of Insiders" dediği şey Insider'ların belli bir kısmı oluyor. Yani her Insider bunu hemen göremeyecek. Küçük bir kısmı görecek denmiş.
Şimdilik, Windows 10’un yeni özelliğine sadece Dev Channel üyeleri erişim sağlayabiliyorlar. Ancak yazlım devine yakın kaynaklar bu özelliğin en kısa süre içerisinde tüm kullanıcıların huzuruna sunulacağını tahmin ediyorlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.