UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 21 Mayıs 2021 #1 Sorum başlıktaki gibi. Biri bana anlatırsa çok mutlu olurum veya anlaşılır ve güvenli olan bir video atarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Mayıs 2021
Sorum başlıktaki gibi. Biri bana anlatırsa çok mutlu olurum veya anlaşılır ve güvenli olan bir video atarsanız sevinirim.
KS KS UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 21 Mayıs 2021 #21 mortalmande dedi: bende bu kanalın yaptıklarından yaptım ve bir şey olmadı eğer hata alırsanız burada bana sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam hack felan değilde yanlış anlamayın bu videoda ki kişi nasıl anlatmış sizce. Artı 0 Eksi
mortalmande dedi: bende bu kanalın yaptıklarından yaptım ve bir şey olmadı eğer hata alırsanız burada bana sorabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam hack felan değilde yanlış anlamayın bu videoda ki kişi nasıl anlatmış sizce.
mortalmande Centipat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #22 UserHakan dedi: Hocam hack felan değilde yanlış anlamayın bu videoda ki kişi nasıl anlatmış sizce. Genişletmek için tıkla... can abi iyi anlatıyor ama bence ilk kurulumu yapın. Artı 0 Eksi
UserHakan dedi: Hocam hack felan değilde yanlış anlamayın bu videoda ki kişi nasıl anlatmış sizce. Genişletmek için tıkla... can abi iyi anlatıyor ama bence ilk kurulumu yapın.
KS KS UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 21 Mayıs 2021 #23 mortalmande dedi: can abi iyi anlatıyor ama bence ilk kurulumu yapın. Genişletmek için tıkla... Peki Can abinin yaptığı farklı birşey mi yani bir farkı varmı? Artı 0 Eksi
mortalmande dedi: can abi iyi anlatıyor ama bence ilk kurulumu yapın. Genişletmek için tıkla... Peki Can abinin yaptığı farklı birşey mi yani bir farkı varmı?
mortalmande Centipat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #24 UserHakan dedi: Peki Can abinin yaptığı farklı birşey mi yani bir farkı varmı? Genişletmek için tıkla... benim atığım adam daha detaylı anlatıyor ama siz bilirsiniz Artı 0 Eksi
UserHakan dedi: Peki Can abinin yaptığı farklı birşey mi yani bir farkı varmı? Genişletmek için tıkla... benim atığım adam daha detaylı anlatıyor ama siz bilirsiniz
KS KS UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 21 Mayıs 2021 #25 mortalmande dedi: benim atığım adam daha detaylı anlatıyor ama siz bilirsiniz Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun. Artı 0 Eksi
mortalmande dedi: benim atığım adam daha detaylı anlatıyor ama siz bilirsiniz Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun.
mortalmande Centipat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #26 UserHakan dedi: Anladım sağ olun. Genişletmek için tıkla... rica ederim size kolay gelsin. Artı 0 Eksi
Linux Fanboyu Femtopat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 148 21 Mayıs 2021 #27 Hocam hangi dağıtım. Artı -1 Eksi
KS KS UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 21 Mayıs 2021 #28 Linux Fanboyu dedi: Hocam hangi dağıtım. Genişletmek için tıkla... Hocam dağıtım derken neyden bahsediyorsunuz anlamadım ben Kali Linux indiricem başka bir ismi varmı veya dağıtım dediğiniz Kali olarak mı geçiyor? Artı 0 Eksi
Linux Fanboyu dedi: Hocam hangi dağıtım. Genişletmek için tıkla... Hocam dağıtım derken neyden bahsediyorsunuz anlamadım ben Kali Linux indiricem başka bir ismi varmı veya dağıtım dediğiniz Kali olarak mı geçiyor?
mortalmande Centipat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 26 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2021 #29 Linux Fanboyu dedi: Hocam hangi dağıtım. Genişletmek için tıkla... kali kuracakmış ve galiba şu anda kuruyor UserHakan dedi: Hocam dağıtım derken neyden bahsediyorsunuz anlamadım ben Kali Linux indiricem başka bir ismi varmı veya dağıtım dediğiniz Kali olarak mı geçiyor? Genişletmek için tıkla... sen şu anda indiriyor musun? Artı 0 Eksi
Linux Fanboyu dedi: Hocam hangi dağıtım. Genişletmek için tıkla... kali kuracakmış ve galiba şu anda kuruyor UserHakan dedi: Hocam dağıtım derken neyden bahsediyorsunuz anlamadım ben Kali Linux indiricem başka bir ismi varmı veya dağıtım dediğiniz Kali olarak mı geçiyor? Genişletmek için tıkla... sen şu anda indiriyor musun?
KS KS UserHakan Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 2.560 Makaleler 12 Çözümler 34 Yer Mars 21 Mayıs 2021 #30 mortalmande dedi: kali kuracakmış ve galiba şu anda kuruyor sen şu anda indiriyor musun? Genişletmek için tıkla... Yok hocam şimdi indirmiyeceğim ama bu hafta içinde indirmeyi düşünüyorum. Artı 0 Eksi
mortalmande dedi: kali kuracakmış ve galiba şu anda kuruyor sen şu anda indiriyor musun? Genişletmek için tıkla... Yok hocam şimdi indirmiyeceğim ama bu hafta içinde indirmeyi düşünüyorum.