Windows 10 Çok Yavaş

Eski oyunları oynuyorsan muhtemelen Win 10'da performans alamazsın. Win 10 güncel oyunlar için Win 7'den daha iyi performans sunuyor. Eski oyunlara değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten 8.1 döndüm.

@yika38 aslına bakarsan hizmetleri de kapattım şöyle söyliyim, CS:GO veya LoL en basit örneklerden bahsetmem gerekirse 8.1'de 250 fps aldığım bilgisayarım yanmış gibi 75 fps'lere kadar düştü Windows 10'a geçince hiç anlam veremediğim bir olay, hizmetlere gelince nerden baksan hiçbir hizmeti kullanmıyorum diyebilirim dostum sadece oyun amaçlı kullanıyorum ara sıra araştırma ve film dizi genel kullanım %90 oyun yani
Ek olarak: Yükseltme yapmadım, temiz 0 bir kurulum

Son düzenleme:
Öyle değil tamamen yanlış anladınız eğer bir PC Windows 8 ile geldi ise mesela onu 10 yapmak sadece kullanımı rahatlatmak için olur hani ayarlar kısmı filan aynı telefon gibi ya o yüzden.
Bu menü acemiler için tasarlanmadı, kullanım kolaylığı ve zamandan tasarruf için hazırlandı. O zaman önceki yorumunuzda "acemiler için" demek yerine şimdi söylediğinizi deseydiniz.

Windows 10 PC kullanmayı bilmeyen acemi insanlar içindir yani hiç windows 7 kullanmışlığınız varsa windows 7 64 bit kullanın derim.
Alakası bile yok. Gerçekten üreticisinin ve birçok firmanın elini ayağını kestiği bir işletim sistemi mi öneriyorsunuz? Anlamadığınız konuya mesaj yazmayın, mesaj kssmaya gerek yok.
Asıl soruya gelirsek herhangi bir SSD alıp Windows 10'u SSD'ye kurarsanız sorun kalmayacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…