ymnN
Kilopat
Daha fazla
Eski oyunları oynuyorsan muhtemelen Win 10'da performans alamazsın. Win 10 güncel oyunlar için Win 7'den daha iyi performans sunuyor. Eski oyunlara değil.Directx 12'nin ne olduğunu biliyor musun? Tam güvenlik desteği mi, windowsun güvenlik ile ilgili konularını hiç yalnız başına kullandın mı ayrı bir antivirüs olmadan? Windowsun kendisi de ayrı bir antivirüs programı kurun diyor. 4 GB RAM yetersiz demişsiniz fakat diyeceğim tek şey 2 GB RAM ile çok rahatım ve 4 GB RAM kullanıp ta windows 10 kullanan bildiklerim var biri lolde bile 300 FPS alabiliyor. Windows 10'un açılış hızına neden yavaş dediniz anlamadım 10 yıldır kullandığım HDD ile oldukça hızlı açılıyordu yani hiç HDD kullandınızmı bilmiyorum ama o cümle tamamıyla yanlış. Günümüz teknolojisine göre geri kalmış ise neden geçen yıl internete bağlı PC kullanıcılarının işletim sisteminin yarısı windows 7 idi, internete bağlı olmayanları saymazsak?
Windows 8 ve 8.1 de 10 kadar kötü bence 7.
Hayır uzun süre kullandım fakat oyun performansı aşırı kötüydü 60 FPS adlığım yerde 2-3 FPS alıyordum.
Son düzenleyen: Moderatör: