EmreYerlikaya
Megapat
Merhaba arkadaşlar, dün gece Windows 10 Creator Update yüklendi. Az önce GTA 5'e girmek istedim fakat açılmıyor! Ne yapmalıyım?
O senden kaynaklı olabilir. Çünkü bende hem oyun modu açık hemde kapalı denedim ginede çalıştı.
Creators update sonra bende de CS:GO'da ALT+TAB yapınca ekran kitleniyor. Sadece CS:GO'da üstelik. Diğer oyunlar sorunsuz çalışıyor. Muhtemelen creator update'de henüz belli olmayan bir sıkıntı var. Bu sonuca vardım.
Açtığım CS:GO sorunu ile ilgili link bu:
Creators Update CS:GO Alt+Tab Yapınca Kitlenme Sorunu
Ne hatası alıyorsunuz ki ?
Aynı sorun bende de var. Empire Total War oynarken ekran masa üstüne dönüp tekrar geliyor. Bu işlem 5-10 dakika sürüyor ama oyun donmuyor sonra çalışmayı durdu hatası alıyorum. Denediğim tüm oyunlar orjinal ve sistemim hepsine fazlasıyla yetiyor.
Aynı hata bendede olmuş'tu bende o cahillikle gta 5'i silip tekrardan yüklemiştim gece saat 01.00 gta 5 kuruldu gece 04.30 oldu ve ben hala ayaktayım olur diye düşündüm malesef olmadı bende windows'u geri 1607'ye cevirdim yine olmadı bende windows'u tekrardan yükledim driver falan filan derken sast 07.30 oldu ve gta 5 acılıyor birdaha tövbe ettim vindows update yapmamaya update kapattım hiç güncelleme almıyım böyle daha iyi hiç olmassa gta 5 acılıyor..Merhaba arkadaşlar, dün gece Windows 10 Creator Update yüklendi. Az önce GTA 5'e girmek istedim fakat açılmıyor! Ne yapmalıyım?
Bence burada da yine bir Nvidia problemi söz konusu. Diğer konulara da yazdım buraya da yazıyorum:
Nvidia Driver sürümünü 378.92'ye indirin deneyin bakalım sorun devam ediyor mu. Son Nvidia sürümündeki herkeste program geçişlerinde veya açılışlarında sorunlar oldu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.