Windows 10 Creators Update Oyun Modu FPS Düşüklüğü

AN0TH3R

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Yeni gelen güncelleme ile birlikte oyun modunu test ettim. Her gün saatlerce oynadığım Grand Theft Auto V oyununda birkaç saat sonra FPS düşmeleri gördüm. Oyun sanki 15-20 FPS arasında çalışmaya başlamıştı ve daha önce bilgisayarımda hiçbir oyunda kasma yaşamamıştım. Size tavsiyem oyun modunu şimdilik kullanmamanız yönünde.

Nerden ayarlıyoruz bu oyun modunu?
Ayarlar da oyun modu yazarak aratırsan çıkar. Bazı arkadaşlar oyunu açtıktan sonra Alt+Tab tuşu ile masaüstüne dönüp Windows+G tuşlarıyla menüyü açıp "bu oyun için oyun modunu aktifleştir"in seçilmesi gerektiğini de söylemiş, şahsen denemedim. Siz bir deneyin.

Oyun modu tam olmamış aslında, bir güncelleme daha gelecek... O zaman işleri yoluna koyacak gibi görünüyorlar. İşlemci yükünü en aza indirmek için uğraşıyorlar. Benim size önerim ise ; ESET Oyun Modu - Ciddi anlamda etki ediyor. Recep Baltaş ve Ali Güngör ESET yazılımını incelediğinde merak etmiştim, deneme sürümünü indirdim ve oyun modu beni çok etkiledi.

Ben test ettim GTA5' te. Hiç bir değişiklik olmadı.
Birkaç saat oynamamışsınız belli.
Oyun modu tam olmamış aslında, bir güncelleme daha gelecek... O zaman işleri yoluna koyacak gibi görünüyorlar. İşlemci yükünü en aza indirmek için uğraşıyorlar. Benim size önerim ise ; ESET Oyun Modu - Ciddi anlamda etki ediyor. Recep Baltaş ve Ali Güngör ESET yazılımını incelediğinde merak etmiştim, deneme sürümünü indirdim ve oyun modu beni çok etkiledi.
Katılıyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı