Windows 10 Creators Update Yapılmalı mı?

Ben şuan güncelledim hiçbir sorun yok taze taze. Sadece masaüstü simgelerinin altındaki yazılar az küçülmüş. Onun dışında herşey iyi
 
Update sonrası tek sorun yaşayan ben değilmişim. 3 gündür sorun üzerine sorun yaşıyorum.

Windows her açıldığında masaüstü ayarlamalarım ve dosya görünüm ayarlarım sıfırlanıyor. Aynı şekilde kullandığım bazı programların ayarları sıfırlanıyor.

Dün .NET 4.5 framework destekli yeni yüklediğim programı 2 saat uğraşıp çalıştıramamıştım bugün java destekli yeni yüklediğim bir programı çalıştıramadım.

.NET 4.5 framework ve java'nın problemsiz bir şekilde yüklü olan eski programları çalıştırmasına rağmen yeni yüklediğim programlar açılmıyor.
.NET 4.5 framework ve java yı yeniden yükleyemiyorum sürekli hata veriyor.

Sorun yaşamak istemiyorsanız şimdilik kurmayın hiç bir şekilde önermiyorum. Allah'tan Acronisle günlük yedek alıyorum. Birazdan güncelleme öncesi windows yedeğime geri dönücem.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uzun zamandır Insider Preview ile kullanıyorum, bir sorun yok. Ama yeni gelen Preview sürümlerinde bazı hatalar var, onlar da zamanla düzeltilir :) Güncellenmeli!

Zaten sene sonunda Sürüm 1703 altına teknik desteği kesebiliriz :)
 
3D Paint dışında kayda değer bir şey yok. Gereksiz ve sorunlu bir güncelleme olmuş. Microsoft kullanıcılara eziyet etmeyi seviyor. Yıl sonu yayınlanacak olan Red Stone 3 beklenmeli.
 
Sanırım, güncellemeyi erken yüklediğim halde sorun yaşamayan benim. Nedense bende hiçbir sorun yok :)
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı