B ByHasan Femtopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2020 #1 Mavi ekran hatası alıyorum altta hata kodu olarak "crıtıcal_process_dıed" yazıyor düzeltmek için ne yapmalıyım. Minidump dosyalarını atmaya çalıştım ama olmadı. Dosya Ekleri resim_2020-11-20_195733.png 2,6 KB · Görüntüleme: 62 Son düzenleyen: Moderatör: 20 Kasım 2020
Mavi ekran hatası alıyorum altta hata kodu olarak "crıtıcal_process_dıed" yazıyor düzeltmek için ne yapmalıyım. Minidump dosyalarını atmaya çalıştım ama olmadı.
Y yika38 Terapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2017 Mesajlar 6.451 Makaleler 11 Çözümler 205 Yer Kayseri 20 Kasım 2020 #2 Masaüstünde bir klasör oluşturun ve C:\Windows\Minidump dizinindeki dosyaları o klasöre kopyalayın. Ardından klasörü arşivleyin, öyle gönderin. Artı 0 Eksi
Masaüstünde bir klasör oluşturun ve C:\Windows\Minidump dizinindeki dosyaları o klasöre kopyalayın. Ardından klasörü arşivleyin, öyle gönderin.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 20 Kasım 2020 #3 ByHasan dedi: Minidump dosyalarını atmaya çalıştım ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Atmaya çalışmamışsın açmaya çalışmışsın. Yika'nın dediği şekilde yapacaksın. Artı 0 Eksi
ByHasan dedi: Minidump dosyalarını atmaya çalıştım ama olmadı. Genişletmek için tıkla... Atmaya çalışmamışsın açmaya çalışmışsın. Yika'nın dediği şekilde yapacaksın.
KS KS B ByHasan Femtopat Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2020 #4 yika38 dedi: Masaüstünde bir klasör oluşturun ve C:\Windows\Minidump dizinindeki dosyaları o klasöre kopyalayın. Ardından klasörü arşivleyin, öyle gönderin. Genişletmek için tıkla... yaptım böyle oldu , yaptım Dosya Ekleri mini.txt 3,1 MB · Görüntüleme: 433 Son düzenleme: 21 Kasım 2020 Artı 0 Eksi
yika38 dedi: Masaüstünde bir klasör oluşturun ve C:\Windows\Minidump dizinindeki dosyaları o klasöre kopyalayın. Ardından klasörü arşivleyin, öyle gönderin. Genişletmek için tıkla... yaptım böyle oldu , yaptım