Windows 10 crıtıcal_process_dıed Mavi Ekran hatası

Muhammeddd

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhabalar. İnternette gezerken bilgisayarım bir anda mavi ekran oluyor ve şöyle yazıyor. Kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılıyor devamını hatırlamıyorum. En sonda da hata adı vardı CRITICAL_PROCESS_DIED. Bir başka bir sorunda bilgisayarım bazen kapanırken uzun sürüyor. Bilgisayarım Asus N serisi laptop. Lütfen bana yardım edin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows Sürücü Paketi Asus (ATP) Mouse var program ekle kaldır da yanında kullanılamaz diyor bunu siliyim mi? Bir de kaspersky'in yanında da kullanılamaz yazıyor. Nvidia sürücüsünü internetten güncellerken hata çıktı sonra web sayfası açıldı. Sayfada kaspersky nvidia son sürümünü engelliyormuş galiba. Güvenli mod da yapın dedi. Bende güvenli modda güncelledim nvidia sürücüsünü. Kaspersky hakkında dediklerinizi yaptım ama neden hala böyle?

Windows Sürücü Paketi Asus (ATP) Mouse var program ekle kaldır da yanında kullanılamaz diyor bunu siliyim mi?
Asus yazılımı olduğu için ve sil dediğim için silin.
Bir de kaspersky'in yanında da kullanılamaz yazıyor.
Kullanılamaz dediğin yeri görmeden bir şey diyemem. Kaldırın eğer yükleyemedi iseniz.
Nvidia sürücüsünü internetten güncellerken hata çıktı sonra web sayfası açıldı. Sayfada kaspersky nvidia son sürümünü engelliyormuş galiba.
Kaspersky durduk yere engellemez. Yanlış yerden indiriyorsundur.

Asus'u sildim. Demek istediğim program ekle kaldır'da Kaspersky'in yanında kullanılamaz yazıyor ama Kaspersky çalışıyor. Bence Windows 10 uyumlu olmadığı için. Oysa ben internet security 16 indirmiştim.

Ekran Görüntüsü (1).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam. Peki başka bir şey kaldı mı? Ve klavye ışığının yanmadığını fark ettim, bende asus destek sitesinde modelimin sürücülerinde atk yi indirdim ve klavye ışığı çalıştı. Sorun olmaz demi bu atk. Sorun yoksa diğerlerini de indiriyim mi?
N550JK - Destek
ios seçimi: Windows 10 64 bit

Günel olanı yükledim evet. Öbürlerinin güncel olanı da yüklüyüm mü?
Başka bir şey kaldı mı?

Wİndows Update'de Asus-Other hardware-Aus Support Device güncellemesi var onu indiriyim mi?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı