Windows 10 critical_process_died Sorunu

Sorunumu belirttim zaten. Dediklerinizi yapamadım. Yorumumu birkez daha oluyun lütfen ve ekran kartım güncel ancak Realtek nasıl güncellenir bilmiorum :( Size de zahmet çıkarıyorum, kusura bakmayın :(

Son düzenleyen: Moderatör:
En baştakini yüklediğim de "Bu dosya EFI BIOS dosyası değil" diyor. Bunda ise

zYB1E9.jpg

OK dedikten sonra 5 saniye bekleyip:

zYB1mg2.jpg

Bu şey beliriyor.

Birde "by USB" veya "by INTERNET" seçim ekranı gelmiyor ayrıca sadece ASUS EZ Flash 2 Utility Seçeneği var.

Her mavi ekrandan sonra şu beliriyor.

yR3v7L.png

Birkaç kez daha olduktan sonra Minidump:
Yeni klasör.rar

Sizlere olabildiğince yardım etmeye çalışıyorum ve şimdiden sizlere ayrı teşekkür ediyorum.​

Bir de BIOS güncelleme kesin çömüm mü ?​

Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsini mi yapayım ? Şuan 2603.zip çalıştı ve güncellendi. Diğerlerini yapayım mı ?

file:///C:/Users/neden/Desktop/Report.htm

Ayrıca sorunum düzelmiş değil. Galiba format atıcam ama biraz daha uğraşmak istiyorum.

Son düzenleme:
file:///C:/Users/neden/Desktop/Report.htm
Bu şekilde dosya paylaşılacağını nerede gördün? Bu verdiğinin adı dosya paylaşımı değil, dosya yolu paylaşımıdır.

Hepsini mi yapayım ? Şuan 2603.zip çalıştı ve güncellendi. Diğerlerini yapayım mı ?
Hepsini mi derken? 2603'ü en başta yapamadığını yazdın şimdi ne değişti de yaptın? 2603 yaptıysan diğer dediklerimi de yapın.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı