Windows 10 Defender bozuldu

mynameisbugra

Hectopat
Daha fazla  
Böyle bir problemle karşılaştım. Sanırım Windows Defender yok. Bilgisayarı yeni formatladım. Windows 10 Pro (21h2) sürümünü kullanıyorum. Yardımcı olabilecek biri var mı?

1.jpg

2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Powershell'i yönetici olarak çalıştırıp alttaki kodu girin,Microsoft Defender işletim sisteminde yüklü ise yeniden yükleyerek onaracaktır.

Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage

[CODE title="Böyle bir hata veriyor"]Reset-AppxPackage : The term 'Reset-AppxPackage' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or o
perable program. Check the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try aga
in.
At line:1 char:51
+ Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : ObjectNotFound: (Reset-AppxPackage:String) [], CommandNotFoundException
+ FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException[/CODE]
ISO dosyasını nereden indirdiniz?
Bilgisayarı önyükleme ile başlattım ve oradan formatladım
Ghost Spectre format atmışsın, Defender'siz 😁
Pekii dosyalarım(oyunlar vs.) silinmeden onarım yapabilir miyim ?

[CODE title="Böyle bir hata veriyor"]Reset-AppxPackage : The term 'Reset-AppxPackage' is not recognized as the name of a cmdlet, function, script file, or o
perable program. Check the spelling of the name, or if a path was included, verify that the path is correct and try aga.
in.
At line:1 char:51
+ Get-AppxPackage Microsoft.SecHealthUI -AllUsers | Reset-AppxPackage
+ ~~~~~~~~~~~~~~~~~
+ CategoryInfo : ObjectNotFound: (Reset-AppxPackage:String) [], CommandNotFoundException
+ FullyQualifiedErrorId : CommandNotFoundException[/CODE]

Bilgisayarı önyükleme ile başlattım ve oradan formatladım.

Pekii dosyalarım(oyunlar vs.) Silinmeden onarım yapabilir miyim?

sfc/scannow ( CMD'ye yönetici olarak yaz bozuk dosya varsa tamir eder ayrıca ESET Online scanner ile tarat virüslerde bozar /o inglizcenin tecrübesi şu.
Reset-appxpackage' terimi bir cmdlet, işlev, komut dosyası veya komut dosyası adı olarak tanınmıyor.

Çalıştırılabilir program adın yazımını kontrol edin veya bir yol dahil edilmişse yolun doğru olduğundan emin olun.

sfc/scannow ( CMD'ye yönetici olarak yaz bozuk dosya varsa tamir eder ayrıca ESET Online scanner ile tarat virüslerde bozar /o inglizcenin tecrübesi şu.
Reset-appxpackage' terimi bir cmdlet, işlev, komut dosyası veya komut dosyası adı olarak tanınmıyor.

Çalıştırılabilir program adın yazımını kontrol edin veya bir yol dahil edilmişse yolun doğru olduğundan emin olun.
Dediğiniz şeyi yaptım fakat bir sonuç alamadım

dosyalarım gitmeden format atmanın bir yolu var mı windows 7 format isosu gibi sadece windows dosyalarını sıfırlama tarzında ?

Dediğiniz şeyi yaptım fakat bir sonuç alamadım.

Dosyalarım gitmeden format atmanın bir yolu var mı Windows 7 format ISO'su gibi sadece Windows dosyalarını sıfırlama tarzında?

Bir de bununla onarın.
Olmazsa Defender Control deneyin;
@mynameisbugra

Son düzenleme:
Dediğiniz şeyi yaptım fakat bir sonuç alamadım.

Dosyalarım gitmeden format atmanın bir yolu var mı Windows 7 format ISO'su gibi sadece Windows dosyalarını sıfırlama tarzında?

Formatta diskindeki Windows'u silme üstüne formatla eski Windows'u old dosyası olarak yeni Windows'un C diskinde görürsün üstüne tıkladığında kullanıcılar kısmınıa tıkla oradan ne varsa yeni Windows bölümüne kopyalarsın veya formattan önce yedek bölümün varsa şu an kullandığında oraya kopyala önce orası yeni formatta silinmez zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı