Çözüldü Windows 10 deneme sürümünü etkinleştirmek

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

TayfunEkentok

Femtopat
Katılım
20 Eylül 2020
Mesajlar
4
Windows 10 deneme sürümü ile gelecek bilgisayarımda Windows 10'u UEFI olarak kullanacağım. USB bellek ile etkinleştirebilir miyim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunuzu detaylandırır mısınız? Eğer ürün anahtarınız varsa tabii ki etkinleştirebilirsiniz.

Zaten Windows 10 kurulu olarak gelecekse USB bellek ne alaka? Anahtarınızın olması yeterlidir.

Demek istediğim ürün anahtarı yok. FreeDOS bir bilgisayarı USB bellekten başlattığımızda Windows 10 etkin oluyor ya. Ben de Windows 10 etkin olmayan, Windows 10 deneme sürümü ile gelen bilgisayarda USB bellekten ürün etkinleştirme yapabilir miyim? Microsoft'un kendi sitesinden indirdiğim ISO dosyası ile kurulum yaptığım bilgisayarda Windows 10 etkinleşmiş olarak mı başlar? Aslında bu sorunun cevabı da beni yönlendirebilir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 10 ISO dosyası ile kurarsan kurulumda senden Key ister, girmezsen deneme sürümü başlamış olur. Deneme süresi boyunca Key alıp etkinleştirebilirsin. Yani deneme sürümü ile tam sürüm arasında dosya olarak bir fark yok. Demo gibi bir durum değil, sadece kişiselleştirmeler kısıtlı oluyor deneme sürümünde.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sağ olun dolaylı yoldan cevabıma ulaştım.

Rica ederim. Key için bu sitelere göz atabilirsin;



Ben ilk attığım linkten satın alıp etkinleştirmiştim. Diğer siteyi de forumda önerenleri gördüm. Almaya karar verirsen tekrar araştırırsın. Gittigidiyor üzerinde farklı satıcılarda daha ucuza da satılıyor.
 
Ve ayrıca Win 10 Pro ise deneme sürümünüz 90 günlük sürenin son gününde arama kutusuna CMD yazıp CMD komut isteminde slmgr –rearm yazdığınızda süre 90 gün daha uzar ve toplam 180 gün kullanmış olursunuz etkinleştirme olmadan rahatlıkla.
 

Geri
Yukarı