Windows 10 Dengeli Güç Modunda Kilitlenme Problemi

Reackles

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler diliyorum. Monster Abra a5 v9.2.2 dizüstü bilgisayara sahibim. Şöyle bir sıkıntım var internette arasam da çözümüne ulaşamadım. Bilgisayarı kullanırken dengeli güç moduna alırsam bilgisayar 5-10 sn. içinde kilitleniyor hiçbir tepki vermediği için tuşundan basıp kapatmak zorunda kalıyorum. Bilgisayar mavi ekran bile vermeden kilitlendiği için elimde hata mesajı bile olmuyor. Tekrar başlattığımda güç tasarrufu yada yüksek performans güç moduna aldığımda sıkıntısız kullana biliyorum. Sadece dengeli güç moduna bu sorun olmakta bu yüzden içim rahat etmiyor acaba donanımsal bi sıkıntı mı var diye. Daha önce bu sorunu yaşayan yada sorunla ilgili fikri olan birisi yardımcı olabilir mi? Teşekkürler.

Windows ve donanım driverları günceldir.

Pc'nin özelliklerini ve sıcaklık değerleri;
Adsız.png

Son düzenleme:
Dengeli modunda büyük ihtimal hard disk belirli bir süreden sonra kapanıyordur ve geri uyandırma yapamıyordur.

asdas das.jpg

Hard Disk kapatmayı "sıfır" yaparsanız sorununuz düzelicektir diye umut ediyorum.

Yok, BIOS güncellemesini laptop üretici firma laptobun sayfasinda yayinlar. BIOS guncelse o zaman Windows ve suruculerin guncelligini kontrol edin.
Her yolu denedim çözüm bulamadım en son teknik servise yollayıp sorunun çözülmesini istiycem. Sorunun ne olduğunuda inanılmaz merak ediyorum çözemedikçe.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı